Goga

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Türk oyun geliştiricisi Tolga Erdoğan tarafından yapılan Goga, Android işletim sistemini kullanan telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir bulmaca oyunudur.

Goga, Android telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir bulmaca oyunudur.

Türk oyun geliştiricisi Tolga Erdoğan tarafından yapılan Goga, bulmaca türüne giriyor olsa da, kendine has bir oynanışa sahip. Oyunda amacımız üzerinde sayılar olan toplara ulaşmak; ancak bunu yaparken karşımıza başka engeller çıkıyor. Her bölümde farklı şekillerde aşağı-yukarı ya da sağa-sola kayan diğer toplar, temiz bir geçişi engelliyor. Oyuncular olarak biz de doğru anda hamle yaparak, bir sonraki topa ulaşmaya çalışıyoruz.

Oyunda onlarca bölüm bulunuyor ve her bölümün kendine has tasarımı, zorluğu bulunuyor. Yeni yapılan güncellemeyle birlikte eklenen 20 yeni bölümle birlikte, oyundaki çeşitlilik biraz daha artmış durumda. Tek elle oynanabilir olması ve bölümlerin kısa sürmesi, oyunun ilgi çekici taraflarından. Yani kısa bir bekleme anın ya da yolculuk yaparken, Goga size keyifle eşlik edebilir ve sizi eğlendirebilir. 

Ramazan Tugay Kahraman

Goga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Türk oyun geliştiricisi Tolga Erdoğan'ın yaptığı Goga, iPhone ve iPad üzerinden çalışabilen ve kendine has bir tarzı olan bir bulmaca oyunudur.

Goga, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen bir bulmaca oyunudur. 

Türk oyun geliştirisici Tolga Erdoğan tarafından yapılan Goga, bulmaca oyunları arasında kendisine yer buluyor. Fakat oyun, diğer bulmaca oyunlarından çok farklı bir yapıya sahip ve kendine has bu tarzı oldukça dikkat çekiyor. Oyunda amacımız bölümde yer alan bütün toplara ulaşmak. Her bölümde farklı sayıda top oluyor ve sayı arttıkça da bütün toplara ulaşmak bir hayli zor olabiliyor.

Toplara ulaşmak için ise engelleri geçmeniz ve hamlenizi doğru zamanda yapmanız gerekiyor. Başlarda küçük toplar şeklinde olan bu engeller, diğer bölümlerde farklı haller alabiliyorlar. Yine her bölümde aşağı-yukarı ya da sağa-sola sürekli hareket içinde olan bu engeller, oyuncunun geçişini zorlaştırıyor. Oyundaki temel amacımız ise hareket halinde olan bu engellerden doğru zamanda geçmek ve hiç birine değmeden, bölümdeki bütün toplara ulaşmak. 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada