Golden Farm

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
209 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Gerçekçi bir çiftçilik dünyasına adım atacağız.

Golden Farm, Android ve İOS platformundaki oyunculara ücretsiz olarak sunulan bir klasik oyundur.

Rengarenk grafiklere ve sürükleyici bir atmosfere sahip olan Golden Farm, bizleri rengarenk bir dünyaya götürerek gerçekçi bir çiftçilik deneyimi sunuyor.

Oldukça zengin içeriklere sahip olan yapımda tarla ekip biçebiliyor, ahırımızda hayvan besleyebiliyor, beslediğimiz hayvanların etinden ve sütünden faydalanabiliyoruz. Seviye sisteminin de yer aldığı mobil klasik oyunda binalar inşa edebiliyor, mevcut olan binalarımızında seviyesini artırarak daha etkili bir hale getirebiliyoruz.

Oyuncular çiftliklerini özelleştirerek kendi zevkine hitap eden bir alan yaratabilir ve bu konudaki hünerlerini sergileyebilirler. Dileyen oyuncular Facebook bağlantısı ile arkadaşlarını da bu çiftçilik oyunana dahil edebilir ve komşu olabilirler. Başarılı olan çiftçiler haftalık olarak lider tablosunda yerini alırken, bu konudaki tecrübesizler ise listenin aşağısına inecekler.

Oyuncular çiftliklerini süsleyebilir ve hoş bir görünüm için farklı tasarımlar deneyebilirler. Altın, elmas ve daha birçok madeninde yer aldığı mobil oyunda meyve ağaçları da dikebileceğiz. Google Play’de mobil oyuncular tarafından ilgiyle oynanan yapım, 500 binden fazla indirmeye saihp. Golden Farm, son güncellemesini 16 Ağustos’ta yarım milyondan fazla oyuncusuna sundu.

Doğukan Çağlakpınar

Golden Farm

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME
146.4 MB DOSYA BOYUTU

Eğlenceli bir çiftçilik oyunu bizleri bekliyor.

PlayMe8 imzası ile geliştirilen Golden Farm mobil platform oyuncularına ücretsiz olarak sunulmuştur.

Mobil klasik oyunlar arasında yer alan yapım da kendimize ait bir çiftlik inşa edecek ve mutlu huzurlu saatler geçireceğiz. Grafikleri bakımından oldukça sağlam olan oyun da çeşitli hayvanlar besleyebilecek, meyve ağaçları dikebilecek, mahsülatı satarak para kazanabileceğiz.

Oyuncular dilerlerse çevrede bulunan elmas ve altın madenlerini de keşfedebilir ve ek gelir sağlayabilirler. Facebook bağlantısına izin veren mobil yapım çiftçilik dünyasına arkadaşlarımızı da davet etmemiz için oldukça eğlenceli bir ortam sunuyor. Oyun içerisinde keçi, inek ve daha birçok hayvan besleyebileceğiz.

Çiftliğimizi kendi zevkimize göre düzenleyeceğimiz oyunda bizleri hareketli dakikalar bekliyor olacak. Oyuncular dilerlerse balon ve diğer süs eşyaları ile çiftliklerini süsleyebilecek ve daha hoş bir görünüm elde edebilecekler. Tarım imparatorluğu kurmaya çalışacağımız Golden Farm’da dilersek arkadaşlarımız ile komşu da olabileceğiz.

Sesli efektler ile desteklenen yapım, mobil platformda tamamen ücretsiz olarak oynanmaktadır. İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Golden Frontier

    Zengin bir çiftçilik deneyimi yaşayacağız.
  • Rilakkuma Farm

    Gerçek zamanlı olarak çiftçilik yapacağız.
  • Idle Dream Farm

    Çiftçilik yapacağız.
  • Farm and Click

    Mobil cihazımızda çiftçilik yapacağız.
  • Farm Slam

    Hem bulmaca çözecek hem de çiftçilik yapacağız.
  • Farm and Click - Idle Hell Clicker

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon dünyası sizleri bekliyor.
  • Wiz Khalifa's Weed Farm

    Mobil cihazımızda bitkiler yetiştireceğiz.
  • Bud Farm: 420

    Kendi tesislerinizi kurarak yabani bitkiler yetiştireceğiniz eğlenceli bir oyundur.