GOLDRAGON

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

GOLDRAGON, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

GOLDRAGON, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda elinizi çabuk tutmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız.

Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz zevkli bir strateji oyunu olan GOLDRAGON, farklı zorluktaki görevlerin ve bölümlerin yer aldığı bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Bağımlılık yapıcı bir etkiye sahip olan oyunda kaleleri vurarak yok etmeye ve madeni paraları toplamaya çalışıyorsunuz. Mümkün olduğunca hızlı olmanız gereken oyunda işiniz de bir hayli zor. En iyi zamanlamayı yapmanız gereken GOLDRAGON, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. Farklı karakterlerin ve silahların yer aldığı GOLDRAGON'u sakın kaçırmayın. Karakterinizi özelleştirebileceğiniz oyunda farklı silahları da kullanabiliyorsunuz.

GOLDRAGON oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

GOLDRAGON

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

GOLDRAGON, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

GOLDRAGON, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir strateji oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Oldukça zevkli bir kurguya sahip olan oyunda arkadaşlarınıza meydan okuyor ve zaman geçirmeye çalışıyorsunuz.

Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir strateji oyunu olarak karşımıza çıkan GOLDRAGON, kolay oynanışı ve zevkli kurgusuyla dikkatimizi çekiyor. Bağımlılık yapıcı bir etkiye sahip olan oyunda kaleleri yok etmeye çalışıyorsunuz. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor diyebilirim. Retro tarz grafiklere sahip olan oyunda oldukça zevkli zaman geçirebiliyorsunuz. Karakterinizi özelleştirebileceğiniz oyunda keyfinize göre hareket edebiliyorsunuz. Elinizi hızlı tutmanız gereken oyunda işiniz bir hayli zor. En iyi zamanlamayı yapmanız gereken GOLDRAGON, mutlaka telefonlarınızda olması gereken bir oyundur. 

Farklı türdeki silahları kullanabileceğiniz ve zevkli zamanlar geçirebileceğiniz GOLDRAGON oyununu mutlaka denemelisiniz. Stratejik bilginizi sonuna kadar test etmeniz gereken bu oyunda bir hayli zorlanıyorsunuz. GOLDRAGON oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Revolve8

    SEGA'dan gerçek zamanlı strateji oyunu
  • Command & Conquer: Rivals

    Yılların eskitemediği strateji oyunu Command & Conquer mobilde!
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu
  • Castle Siege

    Düşman kulelerini yıkın!
  • Champion Strike

    Şampiyonunuzu kartlarla güçlendirin, Arenanın hakimi olun!
  • Teamfight Tactics

    Teamfight Tactics APK, League of Legends oyunu geliştiricilerinin PvP strateji oyunu.
  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Dota Underlords

    Dota Underlords mobile geldi! Android'deki en iyi auto chess oyunu