Golf Ace

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazımızda golf oynayacağız.

Eğer mobil platformda golf deneyimi yaşamak istiyorsanız Golf Ace’i denemenizi öneririz.

Zentertain imzası ile geliştirilen ve günümüzde hem Android hem de İOS platformunda oynaması ücretsiz olarak yer alan Golf Ace ile birbirinden farklı turnuvalara katılabilecek ve gerçekçi bir golf oyunu oynamaya fırsatı elde edeceğiz.

Rengarenk grafik açıları ve zengin içerikleri ile oyunculara enfes bir golf deneyimi sunacak olan Golf Ace birbirinden farklı modlara da ev sahipliği yapacak. Hem çevrimiçi hem de çevrim dışı olarak oynanabilen yapımda oyuncular dilerlerse gerçek zamanlı olarak gerçek oyunculara karşı da mücadele edebilecekler.

Kendi kariyerimizi oluşturmak için turnuva modunun da yer aldığı oyunda muhteşem grafikler yer alacak.  İki farklı mobil platformda yarım milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam eden Golf Ace, Google Play’de 4.3 gibi bir inceleme skor puanına sahip.

Doğukan Çağlakpınar

Golf Ace

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
139.5 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazımızda golf oynayacağız.

Mobil spor oyunları arasında yer alan ve günümüzde yarım milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Golf Ace ile gerçekçi bir golf deneyimi yaşamaya hazır olun!

Hem Android hem de İOS platformunda oldukça geniş kitlelere ulaşma imkanı bulan yapım enfes bir goldf oyunu olarak karşımıza çıktı. Tamamen ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda ilgiyle oynanmaya devam eden yapımda oyuncular renkli içerikler eşliğinde keyifli zaman geçirecek ve gerçek zamanlı olarak golf deneyimi yaşayacaklar.

Hem çevrimiçi hem de çevrim dışı olarak oynanabilen yapımda oyuncular turnuvalara ve etkinliklere katılabilecek golf konusundaki yeteneklerini gösterebilecekler. Zentertain imzası ile geliştirilen ve yayınlanan oyun günümüzde yarım milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ederken dileyen oyuncular kariyer modu ile en iyi golf oyuncusu olma yolunda da ilerleyebilecekler.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Golf Inc. Tycoon

    Golf sahasını yöneteceğiz.
  • Micro Golf

    Gerçek zamanlı olarak golf deneyimi yaşayacağız.
  • Micro Golf Masters

    Mobil cihazınızda golf oynayabilirsiniz.
  • Golden Tee Golf

    9 farklı modda golf deneyimi yaşayacağız.
  • Mini Golf King

    Akıllı cihazımızda golf deneyimi yaşayacağız.
  • PGA TOUR Golf Shootout

    Akıllı telefonumuzda golf oynayacağız.
  • Shotonline Golf

    Gerçekçi golf maçlarına çıkabileceğiniz ve güçlü rakiplerle karşılaşabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Golf Blitz

    Çeşitli engellerden oluşan zorlu parkurlarda eğlenceli golf maçlarına çıkabileceğiniz eşsiz bir oyundur.