Good Slice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Meyveleri doğrayıp blendıra gönder.

Good Slice oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.

Sizleri rahatlatacak efsane bir oyunla karşınızdayım. Sinirlerinizi yumuşatacak oynadıkça daha çok oynamak isteyeceğiniz sürükleyici bir oyun. Farklı maceralara atılmak istiyorsanız ve yeni deneyimler arıyorsanız bu oyunu tercih edebilirsiniz. 

Oynanış şekli gayet pratik. Önce elinizdeki kesici alet ile size verilen meyveleri küçük parçalara ayırmalısınız. Daha sonra küçük parçalara ayrılan bu meyveler blender'ın içine düşüyor. Ne kadar küçük parçalara ayırabilirseniz size o kadar çok yıldız verilecektir. Fakat bu oyunda çok dikkat çeken bir konu var. Elinize aldığınızda bırakmak istemeyeceğiniz sizleri çok rahatlatacak benzersiz bir oyun. Ayrıca VOODOO şirketinin diğer tüm oyunları gibi bu oyunda da eşsiz bir atmosfer ve renkli grafikler bulunuyor. Sen de bu eğlenceli atmosfere dahil olmak istiyorsan oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

Good Slice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
223 MB DOSYA BOYUTU

Meyveleri doğrayıp blendıra gönder.

Good Slice oyunu iOS işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.

Sizleri rahatlatacak efsane bir oyunla karşınızdayım. Sinirlerinizi yumuşatacak oynadıkça daha çok oynamak isteyeceğiniz sürükleyici bir oyun. Farklı maceralara atılmak istiyorsanız ve yeni deneyimler arıyorsanız bu oyunu tercih edebilirsiniz. Yepyeni bir maceraya atılmaya hazır olun. 

Oynanış şekli gayet pratik. Önce elinizdeki kesici alet ile size verilen meyveleri küçük parçalara ayırmalısınız. Daha sonra küçük parçalara ayrılan bu meyveler blender'ın içine düşüyor. Ne kadar küçük parçalara ayırabilirseniz size o kadar çok yıldız verilecektir. Bölümleri en fazla puanla tamamlayıp yeni bölümlerde daha iyisini yapmaya çalımalısın. Fakat bu oyunda çok dikkat çeken bir konu var. Elinize aldığınızda bırakmak istemeyeceğiniz sizleri çok rahatlatacak benzersiz bir oyun. Ayrıca VOODOO şirketinin diğer tüm oyunları gibi bu oyunda da eşsiz bir atmosfer ve renkli grafikler bulunuyor. Sen de bu eğlenceli atmosfere dahil olmak istiyorsan oyunu indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyunu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

sedanur Bolat

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pen Run

    Çizime odaklı süper eğlenceli beceri oyunu
  • Piffle

    Sevimli dostlarınızı kurtarın.
  • The VideoKid

    Retro kaykay oyunu mobilde!
  • Rapid Roller

    Reflekslere dayalı harika bir top oyunu
  • Runventure

    Tek parmakla oynanabilen mobil platform oyunu
  • Shuriken Master

    Ninja baykuşun kaderi sizin elinizde!
  • Subject 8

    Süper zor side-scrolling arcade oyunu
  • MARS No More

    MARS No More İndir (Android): Yerli yapım uzay savaş oyunu