Google Play Oyunlar

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.3/5 ZİYARETÇİ
89,556 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Google Play Oyunlar ile yeni Android oyunları keşfedebilir, arkadaşlarınız ile ortak oyunlar oynayabilirsiniz

Android işletim sisteminin geliştiricisi Google, Android kullanıcılarının yeni oyunları keşfedebilmesini çok daha kolay hale getirebilmek için Google Play Oyunlar adlı ücretsiz Android uygulamasını geliştirdi.

Google Play Oyunlar temel olarak yeni çıkan Android oyunlarını kullanıcılara tanıtma, Android cihazınızda yüklü oyunları kontrol ve takip etme amacı ile geliştirilmiştir. Bir sosyal medya platformu gibi çalışan uygulama bunların yanında arkadaşlarınızın oynadığı oyunları görebilmenize imkan tanımaktadır ve size hoşunuza gidebilecek oyun önerilerinde bulunmaktadır. Tavsiye edilen oyunlar başlığında çok sayıda kullanıcı tarafından tercih edilen popüler oyunları da görüntüleyebilirsiniz.

Google Play bağlantılı oyun platformu çoklu oyuncu yapısına sahip oyunları keşfetmenize ve arkadaşlarınızın oyunlarına katılabilmenize de imkan verir. Böylece oyun oynayan arkadaşlarınızla iletişim kurmak çok kolay hale gelmektedir.

Google Play Oyunlar oyunlardaki kazanımlarınızı ve yüksek puanlarınızı takip etmenize ve karşılaştırmanıza da olanak sağlar.


Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Farlight 84

    Farlight 84, Fortnite Apex Legends karışımı kahramanlı battle royale oyunu. Farlight 84 Google Play'de!
  • Dream Walker

    Google Play 2018 en eğlenceli oyunlar listesinde
  • Tamindir

    Tamindir uygulaması Google Play'de! Teknoloji haberleri, videoları, blog yazıları, mobil uygulamalar ve oyunlar fazlası Tamindir'de
  • WhatsApp APK

    WhatsApp, Android için ücretsiz mesajlaşma ve görüntülü, sesli arama uygulamasıdır. WhatsApp APK veya Google Play'den yüklenebilir.
  • Marble Clash

    Marble Clash, misket (bilye) oyununu mobil cihazlarda oynamamızı sağlıyor. Marble Clash, Android Google Play'de!
  • Zombie Frontier 4

    Popüler zombili FPS oyunu Zombie Frontier 4, Android Google Play'de!
  • Among Us APK

    Among Us Android telefonlar ve PC'de ücretsiz oynanabilen çok oyunculu oyun. Among Us APK veya Google Play'den yüklenebilir.
  • Google Play (APK)

    Google Play Store Android uygulama mağazasıdır. Google Play Mağazası, Android oyunları, uygulamaları, filmler, kitaplar içermektedir.