Göztepe Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME
4.6 MB DOSYA BOYUTU

x

Göztepe Mobil uygulaması ile Android cihazlarınızdan takımınıza dair tüm gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Göztepe Spor Kulübünün resmi mobil uygulaması olan Göztepe Mobil, taraftarların merak ettiği her detaya anında ulaşabilmelerini kolaylaştırıyor. Takıma dair son gelişmeleri takip edebileceğiniz Göztepe Mobil uygulamasında, puan durumunu da inceleyebilirsiniz. Maç fikstürünü de sizler için sunan Göztepe Mobil uygulamasında, takımınızın hangi tarihte kimlerle oynayacağını da anında öğrenebilirsiniz.

Maçın ardından basın toplantıları, röportajlar ve daha fazlasını da bulabileceğiniz Göztepe Mobil uygulamasında fotoğraf galerilerinin yanında video içeriklerine de ulaşabilirsiniz. Takımınızı sosyal medya platformlarında takip edebilmeniz için sosyal medya linklerini de sunan Göztepe Mobil uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Göztepe Mobil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
19.9 MB DOSYA BOYUTU

Göztepe Mobil uygulamasında, taraftarlara yönelik birçok güncel içerik sunuluyor.

Göztepe taraftarları için geliştirilen Göztepe Mobil uygulaması ile iOS işletim sistemli cihazlarınızda da takımınıza dair tüm gelişmeleri takip edebilirsiniz.

İzmir’in köklü spor külüplerinden Göztepe Spor Kulübünün resmi uygulaması, takım taraftarlarının merak ettikleri her şeye ulaşabilmelerini kolaylaştırıyor. Maç öncesi ve sonrasındaki gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz Göztepe Mobil uygulamasında, ligteki puan durumunu da güncel olarak görüntüleyebilirsiniz. Takımınızın hafta hafta hangi takımlarla karşılaşacağını da uygulama üzerinden takip edebilmeniz mümkün.

Takım kadrosunu da görüntülemenize olanak tanıyan Göztepe Mobil uygulamasında karşılaşmalar, idmanlar ve diğer anlardan oluşan fotoğraf galerileri ve videoları da bulabilirsiniz. Eğer siz de takımınızı yakından takip etmek istiyorsanız, Göztepe Mobil uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CrossFit btwb

    Crossfit antrenman takibi için en iyi mobil uygulama
  • Squatgirl - Doris Hofer

    Squatgirl - Doris Hofer'in resmi mobil uygulaması
  • Plank Workout

    Plank Workout: Plank egzersizleri ile 30 günde kilo verecek, yağları yakacak, kaslarınızı güçlendireceksiniz.
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • Decathlon Coach

    Decathlon Coach uygulamasıyla günlük aktivite önerileri alabilir ve formunuzu koruyabilirsiniz.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.
  • Home Workout

    Home Workout: Evde spor yapmak isteyenler için egzersiz uygulaması