Graffiti Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME

Graffiti Ball, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz ve oynanışı diğer bulmaca oyunlarına göre biraz daha ilginç olan Android uygulamasıdır.

Graffiti Ball, heyecanlı bir oyun yapısına sahip olan ve kullanıcılara ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir Android uygulamasıdır. Oyunda yapmanız gereken şey oldukça basit. Size verilen topu bitiş noktasına götürmeniz gerekiyor. Fakat bölümler ilerledikçe bu topu bitiş noktasına ulaştırmak zorlaşıyor.

Topu bitiş noktasına götürebilmeniz için ona uygun yollar çizmeniz gerekiyor. Tabi bunu yaparken zamanı da dikkate almalısınız. Çünkü size verilen süre içerisinde yolu çizip topu bitiş noktasına götüremezseniz kaybetmiş oluyorsunuz. Fakat oynayacağınız bölümlerde yer alan ekstra zaman özellikleri üzerinden topu geçirerek kendinize fazladan zaman kazanıyorsunuz.

Oyunun en güzel yanlarından bir tanesi ise, oyunda topu bitiş noktasına götürmek için tamamen istediğiniz yolu çizebilmenizdir. Sade ve düz şekiller ile topu bitiş noktasına götürebileceğiniz gibi, farklı ve renkli yollar yaparak topu bitiş noktasına götürebilirsiniz.

Oyunu 5 farklı şehir ve 100 bölüm içerisinde oynayacaksınız. Bulmaca oyunları oynamayı seviyorsanız, Graffiti Ball kesinlikle denemeniz gereken ücretsiz Android uygulamaları arasında yer almaktadır.

Oyun hakkında daha fazla fikire sahip olmak için aşağıdaki tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Barış YANIK

Graffiti Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
58 TOPLAM İNDİRME

Graffiti Ball, tüm bölümlerde size verilen topu çizeceğiniz yollar yardımı ile bitiş noktasına götürmeye çalışacağınız eğlenceli bir bulmaca oyunudur.

Graffiti Ball, iPhone ve iPad'leriniz üzerinden ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en eğlenceli bulmaca oyunlarından bir tanesidir. Yeni tür bir oyun fiziğine sahip olan uygulamada amacınız size verilen topu bitiş noktasına ulaştırmak. Tabi bunu yapabilmek için bölümler üzerinden yollar çizerek, topun bu yolları takip ederek bitiş noktasına ulaşmasını sağlıyorsunuz.

Çizdiğiniz yollardan sonra topu serbest bırakarak tamamen doğal hareketler ile bitiş noktasına varması gereken oyunda, zaman faktörü çok önemli. Size verilen süre içerisinde yolu çizerek, topu serbest bırakıp bitiş noktasına ulaşması gerekli. Fakat ekstra zaman kazanabileceğiniz zaman kutucukları üzerinden topu geçirerek süre kazanabilirsiniz.

Sahip olduğunuz süreye göre, son derece sade yollar çizebileceğiniz gibi, yaratıcılığınızı kullanarak birbirinden güzel resimler çizerek de topu bitiş noktasına götürebilirsiniz.

Gerçekçi fiziği ve etkileyici grafikleri ile oyuncuların beğenerek oynadığı Graffiti Ball'da 5 farklı şehir ve 100 bölüm bulunmaktadır. Farklı bir bulmaca oyunu arıyorsanız Graffiti Ball'u ücretsiz olarak indirerek iOS cihazlarınız üzerinden hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyun hakkında daha fazla fikir sahibi olabilmek için aşağıdaki tanıtım videosunu izlemenizi tavsiye ederim.

 

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fire Ball

    Fire Ball mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Roll the Ball

    Roll the Ball heyecanlı ve dinamik bir bulmaca oyunudur
  • Ball Pipes

    Eğlenceli ve zevkli bir bulmaca
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • ECO: Falling Ball

    Eğlenceli bulmacalar çözerek bir dizi görevi yerine getireceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Red Ball 4 APK

    Red Ball 4 APK, yepyeni macerasıyla ve yenilenen seviyeleri ile birlikte oyuncularla buluştu.
  • Dragon Ball Z Dokkan Battle

    Dragon Ball Z Dokkan Battle mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Dragon Ball oyunudur
  • Gravity Ball

    Gravity Ball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.