Grand Prix Story 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
14 TOPLAM İNDİRME

Grand Prix Story 2, Android işletim sistemi kullanan mobil cihazlar üzerinde kullanılabilen bir tür macera oyunudur.

Grand Prix Story 2, Android telefon ve tabletler üzerinde oynanabilen yarış takımı temalı bir macera oyunudur.

Kaioro Soft tarafından geliştirilen Grand Prix Story, ilk oyunuyla da beğeni toplamış ve milyonlarca oyuncuya erişmeyi başarmıştı. Bu başarıyı ikinci oyuna taşımak isteyen geliştirici ekip, Grand Prix Story 2 ile karşımıza çıktı. İlk oyuna benzer şekilde yine bir yarış takımı kurduğumuz bu oyunda, yine amacımız takımımızı geliştirmek ve bütün yarışları kazanabilmek. Diğer oyuna göre daha farklı geliştirme seçenekleri daha fazla yarış ve diyalog seçeneği gördüğümüz oyun, eksiklerini kapatarak daha iyi hale gelmiş.

Grand Prix Story 2'de amacımız kendimize bir yarış takımı kurmak. Bunu yaparken de başka insanlarla iletişime geçmek, yeni parçalar satın almak ve en iyi arabayı oluşturmaya çalışmak. İşin en eğlenceli kısmı da zaten en iyi yarış arabasını oluşturmaktan geçiyor. Her yeni parçayla birlikte biraz daha değişen ve rakiplerinin seviyesine gelen arabalarınız, geliştirilmeye devam ettikçe en iyisi de oluyorlar.

Oynaması ve izlemesi bir hayli zevkli olan, mobil platformlara yeni bir bakış açısı getiren Grand Prix Story 2'ye dair daha ayrıntılı bilgileri almak ve oynanış dinamiklerini görmek için hemen aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Ramazan Tugay Kahraman

Grand Prix Story 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
242 MB DOSYA BOYUTU

Grand Prix Story 2, iOS işletim sistemi üzerinde çalışan, Kairo Soft tarafından geliştirilen bir macera-yarış oyunudur.

Grand Prix Story 2, iPhone ve iPad üzerinden oynayabileceğiniz yarış temasında geçen bir macera oyunudur.

Kairo Soft tarafından geliştirilen ve sevilen ilk oyunun ardından tekrar piyasaya çıkan bu tarzda, amacımız kendimize bir yarış takımı oluşturmak ve onunla birlikte Dünya'nın her noktasında yarışlara katılarak birinci olmak. Bir yarış takımı simülasyonu olarak tanımlayabileceğimiz bu oyunda, gerçek bir maceranın içerisine atılıyor ve en iyisi olmak için verdiğimiz mücadeleen bir an olsun vazgeçmiyoruz.

Oyunun en eğlenceli kısmı da kendi yarış arabanızı tasarladığınız kısım. Başarılı bir araba oluşturmak için uğraştığınız saatler sonunda, o arabanın yarışı kazandığını görmek sizi bir hayli mut edecektir. Oynanış olarak kendine özgü olan ve çok farklı mekanikleri olan bu oyuna dair daha ayrıntılı bilgileri ise hemen aşağıdaki videodan alabilirsiniz. Uzunca çekilmiş bu videoda, oyunun tüm ayrıntılarını görmenüz mümkün.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Garage Story: Craft Your Car

    Araba üretip sattığınız eğlenceli bir mobil oyun
  • Bakery Story 2

    Bakery Story 2 mobil cihazınızda oynayabilceğiniz bir pastane oyunudur
  • Farm Story 2

    Farm Story 2, Android cihazlarımıza tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bir simülasyon oyunu.
  • Grand Street Racing Tour

    Sokak yarışçısı olmaya çalışacağız.
  • Adventure Story 2

    Adventure Story 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Pocket League Story 2

    Pocket League Story 2, eski zamanlarda atari ile oynadığımız futbol oyunlarını anımsatan eğlenceli ve ücretsiz bir Android futbol oyunudur.
  • The Grand Auto 2

    The Grand Auto 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Grand Truck Simulator 2 (GTS 2) APK

    Grand Truck Simulator 2 (GTS 2) APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir kamyon simülatörü. Popüler kamyon simülasyon oyunlarından.