Granny Legend

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
83 MB DOSYA BOYUTU

Farklı karakterler ve silahlar kullanarak canavarlara karşı mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile farklı platformlarda oyun tutkunlarıyla buluşan Granny Legend, zorlu parkurlarda ilerleyerek düşmanlarınıza karşı aksiyon dolu bir mücadele verebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Canlı grafikleri ve keyif verici müzikleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim sunan bu oyunda yapmanız gereken tek şey, onlarca farklı silahtan dilediğinizi seçerek parkurdaki yaratıkları etkisiz hale getirmek ve puan toplayarak seviye atlamaktır. Eşsiz yeteneklere ve özel güçlere sahip savaş kahramanlarından dilediğinizi seçebilir ve yaratıklarla mücadele edebilirsiniz. Silahları döndürerek ateşlemeli ve canavarların kaçmasına engel olmalısınız. Bu sayede parkurdaki tüm yaratıkları etkisiz hale getirebilir ve yeni savaş ekipmanlarının kilidini açabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayacağınız sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda, yaratıklara karşı kullanabileceğiniz dönen silahlar, bombalar ve roket atarlar bulunmaktadır. Ayrıca size karşı cephe almış birbirinden ilginç sayısız yaratık ve canavar yer almaktadır. 1 milyondan fazla oyun sever tarafından tercih edilen Granny Legend’a sizde ücretsiz olarak erişebilir ve keyifli anlar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

Granny Legend

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
332.9 MB DOSYA BOYUTU

Farklı karakterler ve silahlar kullanarak canavarlara karşı mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Onlarca yaratığın yer aldığı zorlu savaş alanlarında mücadele ederek farklı karakterleri yönetebileceğiniz ve aksiyon dolu anlar geçireceğiniz Granny Legend, yüz binlerce oyuncunun beğenisini kazanmayı başaran ve gün geçtikçe daha fazla oyun severin ilgisini çeken benzersiz bir oyundur.

Renkli grafikleri ve eğlenceli müzikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, ilginç görünümleri ve farklı özellikleri ile size karşı saldırıda bulunan yaratık ordusuna karşı mücadele ederek hünerlerinizi sergilemeli ve parkurları başarıyla sonlandırmalısınız. Farklı yeteneklere sahip savaş kahramanlarından dilediğinizi seçerek yaratıklarla savaşabilir ve parkurları temizleyerek görevleri tamamlayabilirsiniz. Dönen silahlar, roket atarlar, çeşitli bombalar ve daha onlarcasından yararlanarak düşmanlarınıza geçit vermemeli ve seviye atlayarak yolunuza devam etmelisiniz.

Oyun içerisinde farklı karakterler, ilginç yaratıklar, ölümcül silahlar ve daha yüzlerce farklı bileşen yer almaktadır. Dilediğiniz karakteri ve silahı seçerek savaş alanında tek bir yaratık bile bırakmamalı ve puan toplamalısınız.

Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlarda kolaylıkla erişebileceğiniz Granny Legend, ücretsiz olarak sunulan kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Granny’s Farm

    Kendi çiftliğimizi yok etmeye çalışacağız.
  • Ocean Legend

    Denizlerde savaşacağız.
  • Mini Legend

    Farklı modlarda yarışlara katılacağız.
  • Heroes Legend

    Sürükleyici bir rol oyunu deneyimleyeceğiz.
  • Hyperball Legend

    Farklı arabalar kullanarak futbol maçlarına çıkabileceğiniz ilginç ve eğlenceli bir oyundur.
  • Royal Detective: Legend of the Golem

    Taş yaratıklara karşı mücadele edeceğiniz macera dolu bir oyun olarak dikkat çekiyor.
  • Soccer Star 2022 World Cup Legend

    Dünya kupasında mücadele ederek güçlü rakiplerle nefes kesen maçlara çıkacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Call me a Legend

    Birbirinden güzel kadınlarla aşk yaşayabileceğiniz ve türlü entrikalara karşı mücadele edebileceğiniz benzersiz bir oyundur.