Gravitomania

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME

Gravitomania, uzaya gönderilme görevinde iletişiminiz koparsa başınıza gelenleri yaşayacağınız ve sorunları çözmeye çalışacağınız bir Android bulmaca oyunu.

Gravitomania, bulmaca ve uzay oyunları kategorilerini bir araya getirne hem eğlenceli hem de ücretsiz bir Android oyunu. 2076 yılı içerisinde olacağınız bu oyunda uzaya bir görevi tamamlamak üzere gönderiliyorsunuz fakat siz uzaya giderken Dünya ile iletişim kopuyor ve sorunları kendi başınıza bularak çözmeniz gerekiyor.

Kendine özgü hikayesi ve eğlenceli oynanışı ile oyuncuların kalbinde taht kuran bu oyun daha çok bulmaca ve uzay oyunları severler tarafından ilgi gördü.

Farklı modüllerde yer alan 3 tane bilgisayar terminali baştan başlatmanız gereken görefvi tamamlamak pek kolay değil. Fakat imkansız da değil. Zor durumlarda kaldığınız yer çekimi değişimlerini akıllıca kullanarak bölümleri geçebiliyorsunuz. Eğer farklı bir oyun tatmak istiyorsanız oldukça majrinal diyebileceğim bir oyun olan Gravitomania'yı ücretsiz olarak Android mobil cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Barış YANIK

Gravitomania

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Gravitomania, uzayda çıkacağınız macerada karşılaştığınız sorunları çözmeniz gereken eğlenceli bir iOS oyunu.

Gravitomania, lazerler ve robotlarla dolu bir uzay istayonuna gidip engelleri aşarak bilgisayar terminallerini baştan başlatmanız gereken ücretsiz bir iOS bulmaca oyunu. Aslında bulmaca oyunu olmasına rağmen içerisinde uzay da yer aldığı için uzay ve bulmaca oyunu diyebilirim.

Kendine özgü bir hikayeye sahip olan oyunda uzaya gönderildikten sonra iletişimi kopan bir astrnotu kontrol ediyorsunuz ve her bölümde görevi yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Oyundaki en büyük kozunuz ise yer çekimini tersine çevirip lazerlerden ve robotlardan kaçarak bölümleri bitirmek.

Farklı oyun yapısı ve oynadıkça bağımlılık yaratması ile Gravitomania iPhone ve iPad'leriniz üzerinde vazgeçemeyeceğiniz oyunlardan bir tanesi olabilir.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada