Graviturn

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
63 TOPLAM İNDİRME
0.7 MB DOSYA BOYUTU

Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.

Graviturn, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz ilginç bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu oyunda başarılı olabilmek için birkaç kurala uymamız yetiyor. Fakat bu kurallar öylesine oluşturulmuş ki oyunseverlerin becerilerini limitlerine kadar zorluyor.

Oyundaki temel amacımız labirent görünümlü platformlar üzerinde duran topları ekrandan düşürmek. Kulağa basit gibi gelse de işler bu kadar kolay ilerlemiyor. Çünkü ekranda sadece düşürmemiz gereken kırmızı toplar değil, ekranda tutmamız gereken yeşil toplar da mevcut.

Topları düşürebilmek için cihazımızı kendi etrafında döndürmemiz gerekiyor. Toplar yerçekimine göre hareket ederek platformlar arasında hareket ediyorlar. Altında platform olmayan top ekranı terk ediyor. Dolayısıyla yeşil topları daima garantiye almak ilk dikkat etmemiz gereken nokta olmalı.

Graviturn'ün en dikkat çeken noktası her bölümün rastgele tasarlanıyor olması. Bu sayede tekrar tekrar oynasak dahi sürekli olarak farklı bir yapıyla karşı karşıya geliyoruz. Bu da oyunun daha uzun süre boyunca zevkle oynanabilmesini sağlıyor.

İlginç bir oyun deneyimi yaşamak istiyorsanız Graviturn mutlaka denemeniz gerekenler arasında bulunmalı. Bulmaca ve beceri oyunu dinamiklerini başarılı bir şekilde kombine eden Graviturn büyük küçük herkes tarafından oynanabilir.

Emircan Erdoğan

Graviturn

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
19 TOPLAM İNDİRME
0.7 MB DOSYA BOYUTU

Graviturn beceri ve bulmaca oyunu dinamiklerini başarıyla kombine ediyor.

Graviturn, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz zorlu bir beceri oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu eğlenceli oyunda ekranda yer alan topları platformların dışarısına atmaya çalışıyoruz.

Benzersiz bir konuya sahip olmadığını baştan belirtelim. Fakat asıl önemli olan detay, oyunun nasıl bir yapıya sahip olduğu. Graviturn'de herkesin hoşuna gidebilecek bir oyun yapısına yer verilmiş. İnteraktif bir deneyim yaşattığı için büyük küçük demeden, beceri oyunlarından hoşlanan herkes Graviturn'ü beğenecektir.

Oyunda topları kontrol edebilmek için cihazımızı kendi etrafında hareket ettirmemiz gerekiyor. Toplar yerçekimine göre hareket edip platformlar arasında geçiş yapıyorlar. Nihai amacımız ekranda hiçbir top bırakmamak. Yapmamız gereken görev bu kadarla kalmıyor. Zaten kurallar bu kadarla kalsaydı oyunun hiçbir zor noktası olmazdı. Graviturn'ü zor kılan detaylardan en önemlisi sadece kırmızı topları düşürmemiz gerektiği kuralı. Ekranda kırmızı ve yeşil toplar karışık bir şekilde veriliyor. Kırmızı toplayı düşürmeye çalışırken zaman zaman yeşiller de düşebiliyor. Eğer yeşilleri düşürürsek ne yazık ki kaybediyoruz.

Graviturn'de sonsuz sayıda bölüm bulunuyor. Tüm bölümler rastgele bir şekilde tasarlandığı için her girdiğimizde farklı bir dizaynla karşılaşıyoruz. Açıkçası oyunun daha uzun süre boyunca oynanmasını sağlıyor. Eğer bulmaca ve beceri karşımı oyunlardan hoşlanıyorsanız Graviturn'ü denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Coin Rush!

    Madeni parayı yuvarlamak ne kadar zor olabilir?
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.