Green Skin

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
97 MB DOSYA BOYUTU

Karanlık zindanlarda aksiyon ve macera dolu görevler üstleneceğiniz eşsiz bir oyundur.

Korkunç canavarlar ve çeşitli tuzaklarla donatılmış onlarca zindanda dolaşarak zorlu görevler üstleneceğiniz ve ganimet kazanmak için mücadele edeceğiniz Green Skin, mobil platformda macera oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren kaliteli bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve sürükleyici senaryosu ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, görev haritası üzerinde yer alan onlarca zindanın kilidini açarak hazineye ulaşmak ve canavarları etkisiz hale getirerek seviye atlamaktır.

Zindanlarda dev yaratıklar ve ölümcül tuzaklar bulunmaktadır. Engelleri aşarak zindanı koruyan canavarı öldürmeli ve hazineyi alarak görevi tamamlamalısınız.

Oyun içerisinde onlarca farklı seviye ve her seviyede birbirinden korkunç canavarlarla dolu karanlık zindanlar yer almaktadır. Ayrıca canavarlara karşı yapacağınız savaşlarda kullanabileceğiniz yüzlerce farklı özelliğe sahip savaşçı ve silah bulunmaktadır.

Hem Android hem de İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Green Skin, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen aksiyon ve maceraya doyacağınız sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Green Skin

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
275 MB DOSYA BOYUTU

Karanlık zindanlarda aksiyon ve macera dolu görevler üstleneceğiniz eşsiz bir oyundur.

Karanlık zindanları dolaşarak macera dolu görevler üstleneceğiniz ve tehlikeli yaratıklara karşı mücadele ederek ganimet kanacağınız Green Skin, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen kaliteli bir yapımdır.

Etkileyici animasyonları ve sürükleyici hikayesi ile sıkılmadan oynayacağınız bu oyunda amaç, her biri farklı canavarlar ve tuzaklarla donatılmış onlarca zindanı dolaşarak hazinenin yerini bulmak ve görevleri tamamlayarak yeni zindanların kilidini açmaktır.

Zindanlarda çeşitli engelleri ve tuzakları aşarak canavarların yerlerini tespit etmeli ve görevde belirtilen değerli eşyaları alarak bölümü tamamlamalısınız. Labirent tarzındaki zindanlarda aksiyon dolu savaşlara katılacağınız ve ganimet mücadelesi vereceğiniz sıra dışı bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda farklı gizemlerin ve korkunç canavarların konuşlandığı yüzlerce zindan ve her zindan da sizi bekleyen sayısız tuzak yer almaktadır.

Farklı özelliklere sahip savaş kahramanlarından yararlanarak zindanların kilidini açmalı ve görevleri tamamlayarak yolunuza devam etmelisiniz. Macera oyunları arasında bulunan Green Skin ile sizde aksiyona doyabilir ve dev yaratıklarla savaşabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Animasters: Match3 PvP & RPG

    Gerçek zamanlı olarak savaşacağız.