Green the Planet 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Gezegenleri zararlı maddelerden arındırarak yeşil bir çevre oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Gezegenleri yeşillendirerek yaşanılabilir yeni alanlar keşfedebileceğiniz ve maceraya doyabileceğiniz Green the Planet 2, milyonlarca oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve her geçen gün daha fazla oyuncu tarafından tercih edilen kaliteli bir oyundur.

Basit ama eğlenceli grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken,  farklı gezegenler üzerinde çeşitli silah ve füzelerin yer aldığı üsler kurarak zararlı maddeleri yok etmek ve yeşil bir gezegen oluşturmak için mücadele etmektir. Uzay boşluğuna fırlatılan ve doğa için aşırı derecede zararlı olan çeşitli maddeleri vurarak etkisiz hale getirebilir ve görevleri tamamlayarak yeni gezegenler keşfedebilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve ilginç konusu ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda birçok füze ve silah sistemi yer almaktadır. Bu malzemelerden yararlanarak gezegenleri tehdit eden tüm cisimleri etkisiz hale getirebilir ve seviye atlayarak yeşil bir gezegen oluşturabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile iki farklı platformda oyuncularla buluşan Green the Planet 2, ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

Green the Planet 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Gezegenleri zararlı maddelerden arındırarak yeşil bir çevre oluşturabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Onlarca farklı gezegen keşfedebileceğiniz ve gezegenleri yabancı maddelerden arındırarak yeşil bir yaşam alanı inşa edebileceğiniz Green the Planet 2, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Keyif verici müzikleri ve basit ama eğlendirici grafikleri ile oyun tutkunlarına benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, farklı gezegenler keşfederek bu gezegenlere füzeler yerleştirmek ve uzay boşluğundan gelen yabancı cisimleri yok ederek yeşil bir çevre oluşturmaktır. Doğaya zarar veren ve aynı zamandan tüm gezegenleri tehdit eden çeşitli maddeleri etkisiz hale getirerek görevleri tamamlayabilir ve seviye atlayarak yolunuza devam edebilirsiniz. İlginç konusu ve sürükleyici özelliği sayesinde bağımlısı olabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde onlarca farklı gezegen ve bu gezegenlere kurabileceğiniz birçok füze sistemi bulunmaktadır. Kurduğunuz füzeler ile zararlı maddeleri vurabilir ve yeşil bir çevre oluşturabilirsiniz.

Bir milyondan fazla oyuncunun vazgeçilmezi olan ve ücretsiz olarak sunulan Green the Planet 2, gün geçtikçe daha fazla insanın ilgisini çeken kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pew Pew Planet

    Gezegenleri istila eden minik yaratıklara karşı savaşarak aksiyona doyacağınız eşsiz bir oyundur.
  • The Catapult 2

    Düşmanları mancınık atışları ile yok edeceğiz.
  • Immortal Love 2: The Price of a Miracle

    Ürpertici mekanlarda gizli nesnelerin izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • EverRun: The Horse Guardians

    At yetiştireceğiz.
  • Dark Parables: The Thief and the Tinderbox

    Esrarengiz yangınların ve sır dolu olayların nedenlerini araştırabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Mystery of the Ancients: The Sealed and Forgotten

    Esrarengiz olayları çözerek sır dolu cinayetleri açığa çıkartabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Labyrinths of the World: Changing the Past

    Geçmiş zamana giderek sırlarla dolu evlerde gezerek dedektiflik yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Pawn Stars: The Game

    Antika eşyalar satın alacağız.