Griblers

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
44 MB DOSYA BOYUTU

Garip görünümlü yaratıklarla mücadele etmek için kendi kasabanızı inşa edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Terk edilmiş bir şehri yeniden restore ederek hayat vereceğiniz ve farklı özelliklere sahip yüzlerce savaşçıdan güçlü bir ordu kurarak canavarlara karşı mücadele edeceğiniz Griblers, Android ve iOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsenen benzersiz bir rol oyunudur.

Basit ama ayrıntılı grafikleri ve sürükleyici hikayesi ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, kendi kasabanızı inşa ederek farklı alanlarda üretim yapmak ve etraftaki yağmacı canavarlara karşı mücadele etmek için güçlü bir ordu kurmaktır.

Aksiyon ve macera dolu görevler üstlenerek canavar orduları etkisiz hale getirmeli ve ganimet toplayarak seviye atlamalısınız.

Oyunda kasabanız için tasarlayacağınız bina ve çeşitleri yapılarda kullanacağınız sayısız malzeme yer almaktadır. Ayrıca ordunuza katabileceğiniz okçular, kılıç şövalyeleri, büyücüler ve daha onlarca farklı özelliğe sahip askeri birlik bulunmaktadır.

Rol oyunları arasında yerini alan ve ücretsiz olarak sunulan Griblers ile sizde hayalinizdeki orduyu kurabilir ve kasabanızı canavarlardan korumak için mücadele edebilirsiniz.

 

Doğukan Çağlakpınar

Griblers

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
94.2 MB DOSYA BOYUTU

Garip görünümlü yaratıklarla mücadele etmek için kendi kasabanızı inşa edeceğiniz eşsiz bir oyundur.

Kendi şehrinizi inşa ederek dev bir ordu kurabileceğiniz ve ilginç yaratıklara karşı mücadele ederek yeni yerler fethedeceğiniz Griblers, mobil platformda rol oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak hizmet veren sıra dışı bir oyundur.

Basit ama bir o kadarda kaliteli grafik tasarımı ve sürükleyici senaryosu ile bağımlısı olacağınız bu oyunda yapmanız gereken, yeni yerler keşfederek kendi mekanınızı inşa etmek ve farklı özelliklere sahip savaşçılar yetiştirerek canavar ordularını etkisiz hale getirmektir.  

Terk edilmiş bir kasabayı restore ederek yeniden hayat vermeli ve kendi savaş stratejilerinizi geliştirerek düşman birliklerinin kasabanızı işgal etmesine engel olmalısınız. Sürükleyici özelliği ve aksiyon dolu görevleri ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde kasabanızı inşa etmek ve canavarlara karşı savaşmak için yüzlerce farklı malzeme yer almaktadır. Ayrıca ordunuza katacağınız sayısız asker ve yaratık bulunmaktadır.

Android ve iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz Griblers ile sizde macera dolu bir serüvene atılabilir ve canavarlarla birebir savaşarak ganimet kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • MythWars & Puzzles: RPG Match 3

    Hem bulmaca çözecek hem de savaşacağız.
  • Trials of Heroes: Idle RPG

    100’den fazla karakter ile karşılaşacağız.
  • Dungeon Monsters - 3D Action RPG

    Gerçek zamanlı savaşlara katılacağız.
  • RPG Toram Online

    Gerçek zamanlı savaşlardan galibiyetle çıkmaya çalışacağız.
  • Simplest RPG Game

    Nostaljik bir rol deneyimi bizleri bekliyor.