Grim Tales: Threads of Destiny

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Sır dolu cinayetleri inceleyebileceğiniz eşsiz bir dedektiflik oyunu olarak öne çıkıyor.

Esrarengiz olayların yaşandığı bir bölgeye giderek sır dolu cinayetleri inceleyebileceğiniz ve katilin izini sürebileceğiniz Grim Tales: Threads of Destiny, mobil platformda macera oyunları arasında yer alan sıra dışı bir oyundur.

Çarpıcı grafikleri ve keyif verici ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, uçak kazası sonucunda aniden ortadan kaybolan insanların başlarına gelen olayları incelemektir. Çeşitli bulmaca ve strateji oyunları oynayarak ipucu toplayabilir ve gizli nesneleri bularak doğru iz üstünde ilerleyebilirisiniz. Esrarengiz bir şekilde kaybolan ve cesetlerine ulaşılan insanları kimin öldürdüğünü bulmalı ve görevleri tamamlamalısınız. Sürükleyici ve macera dolu bölümleri ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde sayısız gizli nesne ve bu nesneleri bulmanızda size yardımcı olacak yüzlerce ipucu yer almaktadır. Bulmacaları çözerek ipucu kazanabilir ve kayıp objelere ulaşabilirsiniz. Bu sayede katilin izini sürebilir ve kim olduğunu bulabilirsiniz.

Hem Android, hem de İOS sürümleri ile oyunculara farklı platformlarda hizmet veren Grim Tales: Threads of Destiny, kaliteli bir macera oyunu olarak biliniyor.

Doğukan Çağlakpınar

Grim Tales: Threads of Destiny

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
849.3 MB DOSYA BOYUTU

Sır dolu cinayetleri inceleyebileceğiniz eşsiz bir dedektiflik oyunu olarak öne çıkıyor.

Binlerce oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan ve macera dolu bölümleri ile eşsiz bir deneyim sunan Grim Tales: Threads of Destiny, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekle ulaşabileceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Her bölümde birbirinden zorlu bulmaca, eşleştirme ve strateji oyunları yer almaktadır. Ayrıca onlarca gizli obje ve ipucu bulunmaktadır. Oyunlarda başarılı olarak çeşitli ipuçları toplayabilir ve gizli nesneleri bularak katilin izini sürebilirsiniz. Bu sayede görevleri tamamlayabilir ve yen mekanların kilidini açabilirsiniz.

Etkileyici grafikleri ve ürpertici müzikleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim sunan bu oyunda asıl amaç, uçak kazasından sonra bir anda ortadan kaybolan ve ölüğü düşünülen birkaç insanın başına gelenleri araştırmak ve dedektiflik yapmaktır. Bulmacaları tamamlayarak doğru iz üstünde ilerleyebilir ve esrarengiz olayları açığa çıkartabilirsiniz. İpucu toplayarak kayıp eşyalara ulaşabilir ve şüphelilerin peşine düşebilirsiniz.

Mobil oyunlar arasında macera kategorisinde kendisine yer bulan Grim Tales: Threads of Destiny, geniş oyuncu kitlesi ile dikkat çeken eğlenceli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grim Tales: Crimson Hollow Collector's Edition

    Aniden ortadan kaybolan genç kızların izini sürerek şüphelileri yakalayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Grim Tales: The Wishes CE

    Gizemli mekanlarda dolaşarak gizli nesneleri bulmak için ipucu toplayabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Legacy of Destiny

    Gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağız.
  • Tales of Erin

    İlginç özelliklere sahip onlarca karakteri yöneterek aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Tales of Musou

    Gerçek zamanlı rol dünyasında savaşacağız.
  • Fierce Tales: Dog's Heart CE

    Anlamsız köpek saldırılarının nedenini araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Forgotten Tales

    Kalabalık canavar ordularına karşı mücadele edeceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Forgotten Tales RPG

    Onlarca kahraman ile aksiyon dolu ganimet savaşlarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.