Ground Driller

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
51 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir simülasyon oyunu

Ground Driller, Android tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Derinliklere doğru inerek puanlar kazanabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Türkçe adıyla Toprak Delici anlamına gelen Ground Driller, güçlü ekskavatörleri ve sevimli madencileri kontrol ederek derinliklere doğru yol aldığınız bir oyundur. Birbirinden değerli cevherleri açığa çıkarmanız gereken oyunda bir nevi kendi madeninizi kuruyorsunuz. Beğenerek oynayabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Olabildiğince derine doğru kazmanız gereken oyunda renkli görseller ve sürükleyici atmosfer yer alıyor. Ekskavatörünüzü geliştirerek daha hızlı ve derinlere doğru kazabileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Yetenekli madencileri de kontrol edebileceğiniz oyunda çeşitli etkinliklere de katılabiliyorsunuz. İnternet bağlantısına da gerek duymayan oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız Ground Driller sizleri bekliyor.

Ground Driller oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Ground Driller

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
204 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu

Ground Driller, iOS tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor.

Toprağın derinliklerine doğru inerek puanlar kazanabileceğiniz oyunda kendi madeninizi kuruyorsunuz. Esşiz deneyim sunan oyunda makinelerinizi yükselterek daha güçlü oluyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Türkçe adıyla Toprak Delici anlamına gelen Ground Driller, aynı zamanda güçlü ekskavatörleri ve sevimli madencileri kontrol ederek derinliklere doğru yol aldığınız bir oyundur. Birbirinden değerli cevherleri açığa çıkarmanız gereken oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Olabildiğince derine doğru kazmanız gereken oyunda renkli görseller ve sürükleyici atmosfer yer alıyor. İnternet bağlantısına da gerek duymayan oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Bu tarz oyunları seviyorsanız Ground Driller sizleri bekliyor.

Ground Driller oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Airport Plane Ground Staff 3D

    Airport Plane Ground Staff 3D farklı havaalanı araçlarını kullandığınız bir simülasyon oyunudur
  • Hyper Jobs

    Eğlenceli bir simülasyon oyunu
  • Idle Concert

    Harika deneyim sunan bir simülasyon oyunu
  • Tap Knife

    Harika deneyim sunan bir arcade oyunu
  • Build Roads

    Zevkli bir simülasyon oyunu
  • Poly Bridge

    Harika zamanlar geçirebileceğiniz bir simülasyon oyunu
  • Hungry Shark Heroes

    Zevkli bir mobil simülasyon oyunu
  • Hyper Hotel

    Zevkli bir simülasyon oyunu