Guardian Soul

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı Pvp savaşlarında yer alacağız.

Mobil platforma yönelik sayısız oyun geliştirip ücretsiz olarak oyunculara sunan Mobirix, Guardian Soul ile milyonlara ulaşmaya devam ediyor.

1 milyondan fazla oyuncu tarafından titizlikle oynanan Guardian Soul mobil platformda rol oyunları arasında yer alıyor. Rengarenk bir atmosfere sahip olan ve adından epey bir söz ettiren mobil oyunda gerçek zamanlı olarak milyonlarca oyuncu yer alıyor.

Sağlam grafikleri ve kolay kontrolleri ile oyunculara fantastik bir rol oyunu oynama deneyimi sunan yapımda oyunculara karakterlerini oluşturacak ve gerçek zamanlı olarak gerçek oyunculara karşı mücadele edecekler. Benzersiz çok sayıda görevin de yer aldığı mobil yapımda oyuncular Pvp savaşlarında boy gösterecekler. Kolaydan zora doğru giden görevler oyuncuların daha hızlı bir şekilde oyuna adapte olmalarını sağlayacak. Farklı karakter sınıflarının yer aldığı mobil oyunda karakterimizin özelliklerini yükselterek daha etkili bir hale getirebileceğiz.

Oyuncular seviyelerine uygun rakipler ile eşleşerek daha adil bir oyun sisteminde mücadele edecekler.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Guardian Soul

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
403.3 MB DOSYA BOYUTU

Gerçek zamanlı Pvp savaşlarında yer alacağız.

Mobil oyun dünyasında yıllardır boy gösteren Mobirix, Guardian Soul ile milyonları peşinden sürüklemeye devam ediyor.

Çarpıcı grafiklerin ve yoğun görsel efektlerin yer aldığı Guardian Soul adlı mobil yapımda oyuncular fantastik bir rol dünyasına adım atacaklar. Kolay kontroller eşliğinde oynanabilen yapımda oyuncular dünya çapında MMORPG savaşlarına katılacaklar. Gerçek zamanlı olarak gerçek oyunculara karşı vereceğimiz PvP maçlarında aksiyon ve gerilim adeta tavan yapacak.

Yoğun bir görsel efekt dünyasına sahip olan yapımda oyuncular karakterlerini seçecek ve MMORPG dünyasına adım atacaklar. 230 farklı ülkeden 1 milyondan fazla oyuncuya sahip olan yapımda seviyemizi artırarak daha güçlü hale geleceğiz. Oyuncular çeşitli stratejiler geliştirerek rakipleri karşısında daha etkili olabilecekler. Ses efektleri ile desteklenen oyunda çeşitli karakter sınıfları yer alıyor. Oyuncular karakter sınıflarından seçim yaparak oyun içerisinde ilerleyecekler.

Ayrıca oyun içerisinde bize verilen görevleri de tamamlayarak karakterimizin zırh ve silah gibi özellikleri üzerinde değişiklikler yapabileceğiz.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dungeon Crusher: Soul Hunters

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • Soul Saver: Idle RPG

    Korkunç yaratıklara karşı mücadele edebileceğiniz ve farklı savaş aletleri kullanabileceğiniz eşsiz bir rol oyunudur.
  • Guardian Hunter

    Ücretsiz bir rol oyunu oynayacağız.
  • Soul Taker: Face of Fatal Blow

    Gerçek zamanlı MMORPG oyunu oynayacağız.
  • Guardian Tales APK

    Guardian Tales APK, android için popüler rol yapma oyunu.
  • Bleach: Immortal Soul

    En güçlü Bleach takımını oluşturun.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.