Guardians of Haven: Zombie Apocalypse

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
69 TOPLAM İNDİRME

Guardians of Haven: Zombie Apocalypse, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz zombi oyunu.

Guardians of Haven: Zombie Apocalypse, farklı oynanış sunan üç ayrı modu bir arada sunan nadir zombi oyunları arasında. Çizgi roman stili ara sahneleriyle dikkat çeken yapım, Android platformunda ücretsiz. Sürüklemeye dayalı yenilikçi kontrol sistemiyle küçük ekranlı telefonda da tablette de oynarken keyif veriyor.

Pusu kurup keskin nişancı (sniper) tüfeğiyle zombilerin kafalarını uçurduğunuz ateş etme modu, kart tabanlı oynanış sunan stratejinizi sürekli değiştirerek ilerleyebildiğiniz savaş modu ve şehrinize girmeye çalışan zombilere karşı savunma hattı oluştururken hayatta kalanların yaşamlarını sürdürebilmelerini sağlamaya çalıştığınız şehir modu Guardians: Zombie Apocalypse’de ücretsiz olarak oynayabileceğiniz sürükleyici oyun modları arasında. Unutmadan, hangi modda oynarsanız görev alıyorsunuz ve oyuna girmeden kısa bir diyalog geçiyor.

Erkan Calp

Guardians of Haven: Zombie Apocalypse

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

Guardians of Haven: Zombie Apocalypse, FPS, strateji ve aksiyon türünü harmanlayan ücretsiz zombi oyunu.

Guardians of Haven: Zombie Apocalypse, popüler zombi oyunlarının sevilen modlarını bir araya getiren strateji ağırlıklı enfes bir zombi oyunu.

Fazlasıyla detaylı olduğunu düşüneceğiniz kaliteli grafikler, alışması kolay kontrol sistemi, görev odaklı modlarıyla mobil platformdaki en iyi zombi oyunlarından biri.

Tüm iPhone ve iPad modellerinde keyifli oynanış sunan nadir zombi oyunlarından Guardians of Heaven: Zombie Apocalypse. Oyunda ücretsiz, dilediğinizden başlayabileceğiniz üç ayrı oyun modu karşınıza çıkıyor. Savaş modunda kahramanlarınız kart formunda ve onları teker teker (tabii ki de stratejik olarak) meydana sürerek ilerliyorsunuz. Bu modda kilidi açılabilir birçok öğe, birim, karakter var. Oynayabileceğiniz diğer bir mod da şehir modu. Bu modda insanlığın geleceğini kurtarmak için uğraş veriyor, şehrinizi kuruyorsunuz. Ateş etme modunda da klasik olarak keskin nişancı tüfeğinizle zombileri kafalarından vuruyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Guardians of Valor

    Guardians of Valor mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur
  • Zombie Trigger Apocalypse

    Zombie Trigger Apocalypse, görev odaklı ilerlediğiniz zombi temalı FPS oyunu.
  • Zombie Crowd in City after Apocalypse

    Şehri ele geçirmeye çalışacağız.
  • Guardians of the Galaxy LWP

    Guardians of the Galaxy LWP, popüler Marvel oyunlarından bir tanesi olan Guardians of the Galaxy oyunu için özel olarak hazırlanan bir Android canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.
  • Brave Guardians

    Brave Guardians kule savunma oyunu türünde bir mobil oyundur
  • Guardians of the Skies

    Guardians of the Skies oldukça kaliteli grafiklere sahip olan bir uçak savaşı oyunu
  • Guardians of the Galaxy: The Universal Weapon

    Guardians of the Galaxy'de kendi takımımızı kurup son derece güçlü bir silahın düşman eline geçmesine engel olmaya çalışıyoruz.
  • Zombie Defense

    Zombie Defense eğlenceli bir strateji oyunudur