Guess Face

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
33 MB DOSYA BOYUTU

Oynarken görsel hafızanızı geliştirin.

Guess Face, görsel hafızasına güvenen küçük - büyük herkesin katılacağı, keyifle oynayacağı bir online mobil oyun. İlginç görünümlü emoji karakterlerin saç stillerinden kıyafetlerine tüm detaylarını aklınızda tutup sonrasında görsel hafızanızın ne kadar güçlü olduğunu gösteriyorsunuz.

Basit bir bulmaca oyunu değil, hafızanızı güçlendirmenize yardımcı olan eğlence dozu yüksek bir mobil oyun Guess Face. Adından da tahmin edeceğiniz üzere karakterlerin sadece yüzleri gösteriliyor ancak yüzdeki her şeyi hafızanıza kazımanız gerekiyor. Belli bir süreliğine gösterilen karakterin yüzü siliniyor ve karşınıza seçenekler çıkıyor. Bunlar arasından seçiminizi yapıp yüzü tamamlıyorsunuz. Başta gösterilen yüzle seçimleriniz eşleşirse hafızanızı daha da zorlayan sonraki bölüme geçiyorsunuz.

Guess Face Özellikleri:

  • 1000’den fazla eğlenceli yüz kombinasyonu
  • Son 10 günün istatistikleri
  • Sıralama mücadelesi ve başarımlar
  • Gittikçe artan zorluk düzeyi

Erkan Calp

Guess Face

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
219.7 MB DOSYA BOYUTU

Görsel hafızanızı test ediyor.

Guess Face, görsel hafızanızın ne kadar güçlü olduğunu göreceğiniz eğlenceli bir mobil oyun. Emoji karakterlerin yüzünüzü hafızanıza kazıyarak ilerlediğiniz bulmaca oyununda zorluk düzeyi gittikçe yükseliyor. “Bir baktığım yüzü bir daha unutmam” diyen insanlar arasındaysanız, bu görsel hafıza oyununu oynamalısınız.

iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olan görsel hafıza testi oyunu Guess Face’de binlerce yüz kombinasyonu karşınıza çıkıyor. Karakterlerin yüzlerindeki tüm detayı hafızanıza kazımanız gerekiyor. Gözlük takmış mı, makyajı var mı, gülüyor mu üzgün mü, şapka takmış mı, saçları uzun mu kısa mı, kaşları nasıl… Yüzdeki tüm detayları saniyeler içerisinde ezberlemelisiniz. İlerledikçe tahmin edilesi daha güç suratlar karşınıza çıkıyor ancak bölümler geçilmeyecek kadar da zor olmuyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Troll Face Quest: Horror 3

    Troll Face Quest: Horror 3 Android oyununda trollük yaparak bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz.
  • Troll Face Quest: Game of Trolls

    Trollük yaparak bulmacaları çözün.
  • Guess The Emoji

    Harika deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Logo Quiz: Guess it!

    Logo Quiz: Guess it! eğlenceli bir bulmaca oyunudur
  • Troll Face Quest Internet Memes

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Troll Face Quest Internet Memes mobil oyunu, eğlenceli internet trolleriyle sizlere çok şey vaat eden bir tür bulmaca oyunudur.
  • Troll Face Quest: Failman

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Guess The 90's

    Guess The 90's, Android cihaz sahiplerinin oynayabileceği eğlenceli ve nostaljik bir bilgi yarışması oyunudur.
  • Guess the Character!

    Guess the Character, size gösterilen ikonlardaki gerçek karakterleri tahmin etmeye çalışacağınız heyecanlı bir Android oyunudur.