Günlük İngilizce

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
7,827 TOPLAM İNDİRME

Günlük İngilizce, Android cihazlarınız üzerinde günlük 10 - 15 dakikalık çalışmalar yaparak İngilizce öğrenmenizi sağlayan ücretsiz bir eğitim uygulamasıdır.

Günlük İngilizce, İngilizce öğrenmek isteyenler, az İngilizce bilip geliştirmek isteyenler yada günlük konuşmalarda geçebilecek olan belli başlı İngilizce cümleleri pekiştirmek isteyen kişiler için geliştirilen son derece faydalı ve bir o kadar da basit bir Android uygulamasıdır.

Sadece İngilizce ve grammer bilgisine sahip olmak tek başına yeterli olmuyor. Günlük hayatta ihtiyaç duıyabileceğiniz ve en sık kullanılan yüzlerce cümleyi içinde barındıran uygulama sayesinde bu cümlelerin Türkçelerini öğrenebilirsiniz.

İş molalarında, ufak aralarda veya akşamları evde dinlenirken 10 - 15 dakikalık bir göz geçirme ile bir çok yenü cümle öğrenebilir ve günlük hayatta ihtiyaç duyduğunuzda kullanabilirsiniz. Kullanımı oldukça basit olan uygulama ekranında gördüğünüz cümlenin anlamını öğrendikten sonra alttaki ''yeni bir tane getir'' tuşuna basarak yeni cümlelere geçiş yapabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz uygulama içerisinde İngilizce fiiller, ev eşyaları, hayvanlar, kıyafetler, meslekler, meyveler, renkler ve günlük konuşmaya uygun cümleler bulunmaktadır.

Kelime bilginizin artmasını sağlayabileceğiniz Günlük İngilizce uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Günlük İngilizce

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
297 TOPLAM İNDİRME
16.4 MB DOSYA BOYUTU

Günlük İngilizce, adından da anlayacağınız üzere günlük olarak kısa çalışmalar ile İngilizce öğrenebileceğiniz ücretsiz bir iOS uygulaması.

Günlük İngilizce, yabancı dil olarka İngilizce öğrenmek isteyenler yada herhangi bir İngilizce seviyesinde olup İngilizce'sini geliştirmek isteyenler oldukça hızlı sunan bir iOS uygulaması. iPhone ve iPad sahiplerinni ücretsiz olarak indirebildiği uygulama sayesinde günlük pratikler yaparak İngilizce öğrenebiliyorsunuz.

İngilizce öğrenme süreçlerinde kullanılan en etkili yöntemlerden bir tanesi olan mantıksal hafızayı temel alan uygulama syaesinde öğrendiklerinizi unutmuyor, ana dili İngilizce olanların söylediklerini kolayca anlayabiliyor ve doğru bir aksan ile konuşmaya başlayabiliyorsunuz. Fakat şunu söylemem gerekiyor, İngilizce öğrenmek çok basit bir olay değil. Bu nedenle İngilizce öğrenirken sabırlı ve azimli olmanız gerekiyor. Günde 2 - 3 dk çalışarak hemen İngilizce öğrenmeniz malesef çok zor.

Uygulama içindekiler:

  • İngilizce nasıl öğrenilir: 8 dakika, 44 cümle, 264 kelime
  • Toplam dinleme kaydı süresi: 6 saat 30 dakika
  • Kelime sayısı: 4051
  • Toplam rakamlar: 18 ders, 2728 cümle ve 35814 kelime
  • Bonus ders: İmla ve Telafuz - 7 dakika, 18 cümle ve 158 kelime
  • Bonus ders: Düzensiz Fiiller - 42 dakika, 1377 cümle ve 1837 kelime

Detaylı bir İngilizce öğrenme uygulaması olan Günlük İngilizce'yi iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip denemekte fayda var.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İngilizce Öğreniyorum

    İngilizce Öğreniyorum, Android telefon ve tabletleri üzerinde İngilizce çalışmak ve pratik yapmak isteyen kullanıcılar için geliştirilen yararlı bir eğitim uygulaması.
  • İngilizce Türkçe Hikayeler

    İngilizce Türkçe Hikayeler, Android cihazınız üzerinde İngilizce ve Türkçe hikayeler okumanızı sağlayan yararlı ve ücretsiz bir eğitim uygulamasıdır.
  • Türkçe-İngilizce Sözlük

    Türkçe-İngilizce Sözlük çevrimdışı olarak kullanabileceğiniz bir İngilizce sözlük uygulamasıdır
  • Pratik İngilizce Öğren

    Android için hazırlanmış bu İngilizce eğitim uygulaması ile her seviyeden der materyaline ücretsiz erişin.
  • Learn English for Beginners

    Learn English for Beginners, İngilizce öğrenmek isteyen fakat alt yapısı olmayan Android kullanıcılarına özel geliştirilen İngilizce eğitim ve pratik uygulaması.
  • İngilizce Mania

    İngilizce Mania uygulamasıyla İngilizce sınavlarında karşınıza çıkabilecek kelimelerin anlamlarına yönelik sorular sunuluyor.
  • Pratik İngilizce Cümleler

    Pratik İngilizce Cümleler uygulaması ile Android cihazlarınız üzerinden İngilizce’deki eksikliklerinizi giderebilirsiniz.
  • İngilizce Biliyorum

    İngilizce Biliyorum uygulamasını kullanarak Android telefonunuza sadece konuşabilir ve kelimelerinizin İngilizce'ye çevrildiğini görebilirsiniz.