GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
15,882 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D, helikopterinizi kontrol ederek düşmanlarınızla ile savaşıp onları yok etmeye çalışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.

GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D, Android uygulama marketi üzerinde bulabileceğiniz en iyi helikopter savaşı oyunlarından bir tanesidir. Oyunda helikopter pilotu olarak helikopterinizi kontrol edecek Dünya'nın dört bir yanındaki bölgelerde operasyonlar yaparak düşmanlarınızı yok edeceksiniz.

3 boyutlu grafikler ile hazırlanan oyunda modern askeri teçhizatlardan yararlanılmış ve uçuş kontrol simulasyonu kullanılmıştır. Oyunu oynarken kendinizden geçerek zamanın nasıl geçtiğini farketmeyebilirsiniz.

Oyunda sahip olduğunuz helikoptere farklı silah ve donanımlar yerleştirebiliyorsunuz. Seçimler tamamen sizin kişisel isteklerine kalıyor. Bu nedenle kendinize özel güçlü ve hızlı bir helikoptero luşturabilirsiniz. Farklı hikayeler içerisinde verilen görevleri sırayla tamamlayarak oynayacağınız oyunda ustalaşdıkça zorluk seviyesini arttırabilirsiniz.

Uçuş simulasyonları ile karşılaştırıldığında rahatlıkla söyleyebilirimki, Gunship Battle oyununun kontrolleri oldukça hassas ve rahat. Bu sayede oynarken zorluk yaşamazsınız.

Helikopterli aksiyon oyunları oynamanın hoşunuza gideceğini düşünüyorsanız GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D'yi hemen ücretsiz olarak Android telefon ve tabletlerinize indirebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gunship Carrier Helicopter 3D

    Gunship Carrier Helicopter 3D, Android cihazlarınız üzerinde eğlenceli vakit geçirmek için oynayabileceğiniz ücretsiz bir Android helikopter oyunu.
  • Gunship Battle

    Gunship Battle, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • GUNSHIP BATTLE: SECOND WAR

    GUNSHIP BATTLE: SECOND WAR mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir helikopter savaşı oyunudur
  • Gunship Strike 3D

    Gunship Strike 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur
  • Gunship Counter Shooter 3D

    Gunship Counter Shooter 3D aksiyona dayalı oyun yapısını öne çıkararak başarıyı yakalamak isteyen oyunlardan biri.
  • City Helicopter Game 3D

    City Helicopter Game 3D, helikopteri sürerek varış noktasına ulaşmanız gereken eğlenceli ve heyecanlı bir Android helikopter simülasyonu.
  • Helicopter Flight Simulator 3D

    Helicopter Flight Simulator 3D, helikopter sürerek size verilen görevleri yerine getirmeye çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android helikopter simülasyonu.
  • Sea Battle 3D

    Sea Battle 3D, Android cihazlarınız üzerinde oynayarak keyifli vakit geçirebileceğiniz aksiyon dolu ve heyecanlı bir deniz savaşı oyunudur.