GUNSHIP BATTLE: SECOND WAR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
147 TOPLAM İNDİRME

GUNSHIP BATTLE: SECOND WAR mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir helikopter savaşı oyunudur

GUNSHIP BATTLE: SECOND WAR oyunculara hem bir helikopter oyunu hem de bir uçak savaşı oyunu sunan bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan GUNSHIP BATTLE: SECOND WAR'da bizi 2. Dünya Savaşı'ndan sonra geçen bir hikaye bekliyor. 2. Dünya Savaşı'nın hemen ardından, 1950'li yılarda Jade Mercenaries adlı paralı askerler kendilerini tekrar savaş içinde buluyorlar. Biz de bu paralı askerlerin bir üyesi olarak savaşı sonlandırmak için göreve başlıyoruz. Bu işi yaparken hem savaş helikopterlerini, hem de uçakları kullanabilmekteyiz.

GUNSHIP BATTLE: SECOND WAR'da oyuncular yeni uçakları ve helikopterleri kullanabiliyorlar ve bölümleri tamamladıkça bu uçak ve helikopterleri geliştirebiliyorlar. Serinin ilk oyununda helikopterlerimizi yalnızca dış kamera açısından kontrol edebiliyorduk. GUNSHIP BATTLE: SECOND WAR'da ise artık uçak ve helikopterlerimizi kokpit kamerasından kontrol ederek oyunu birinci şahıs bakış açısıyla oynayabiliyoruz.

GUNSHIP BATTLE: SECOND WAR'da çıktığımız görevlerde karadaki ve havadaki hedefleri yok etmek için mücadele ediyoruz. Oyun grafiksel olarak oldukça başarılı. GUNSHIP BATTLE: SECOND WAR'ın gerçekçi bir simülasyon oyunundan ziyade daha aksiyon ağırlıklı, arcade türünde bir savaş oyunu olduğunu belirtmekte fayda var.

Can Erdil Şentürk

GUNSHIP BATTLE: SECOND WAR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
32 TOPLAM İNDİRME

GUNSHIP BATTLE: SECOND WAR mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur

GUNSHIP BATTLE: SECOND WAR güzel grafikleriyle kolayca beğeninizi kazanabilecek, bolca aksiyon içeren bir mobil savaş oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefon ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan GUNSHIP BATTLE: SECOND WAR'da Jade Mercenaries adlı paralı asker birliğinin hikayesi konu alınıyor. 2. DÜnya Savaşı sonlandıktan sonra savaş bitti diye düşünülürken yeni bir tehdit ortaya çıkıyor ve Jade Mercenaries kendisini yine savaş içinde buluyor. 1950'li yıllarda geçen oyunda bu döneme özgü savaş uçaklarını ve savaş helikopterlerini kullanarak saaşı sonlandırmak için mücadele ediyoruz.

GUNSHIP BATTLE: SECOND WAR oynanış açısından bir simülasyon oyunu olarak değerlendirilemez. Oyunda daha çok aksiyon ağırlıklı, arcade türünde bir yapı mevcut. Eğer akıcı ve hızlı bir oynanışa sahip savaş oyunlarını seviyorsanız GUNSHIP BATTLE: SECOND WAR hoşunuza gidecektir.

GUNSHIP BATTLE: SECOND WAR'ın grafikler oldukça başarılı. Uçak ve helikopter modellemeleri yüksek kalitede. Oyunda kullandığınız hava aracını dış kamera açısı haricinde kokpitten yönetebiliyor, bir FPS oyunu gibi GUNSHIP BATTLE: SECOND WAR'ı birinci şahıs görüş açısından oynayabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gunship Battle

    Gunship Battle, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Commando War Mission: GunShip

    Commando War Mission: GunShip, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir FPS aksiyon oyunu.
  • GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D

    GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D, helikopterinizi kontrol ederek düşmanlarınızla ile savaşıp onları yok etmeye çalışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Air Battle: World War

    Air Battle: World War, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz uçak savaşı oyunu.
  • Zombie Gunship Survival

    Zombie Gunship Survival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • World War 2 - Battle Combat

    Popüler online mobil FPS oyunlarının geliştiricilerinden 2. Dünya Savaşı temalı yapım: World War 2 - Battle Combat
  • Zombie Gunship

    Zombie Gunship, AC-130 modelindeki savaş uçağınız ile zombileri tek tek öldüreceğiniz heyecanlı bir Android aksiyon oyunudur.
  • Gunship Battle: Total Warfare

    Kara, hava ve deniz savaşlarına giriyoruz.