Gunship Battle: Total Warfare

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Kara, hava ve deniz savaşlarına giriyoruz.

Gunship Battle: Total Warfare, kara, hava ve deniz savaşlarına girdiğiniz bir MMO strateji oyunu. İlk olarak Android platformuna çıkış yapan oyunda dünyayı kurtarmak için düşman birlikleriyle savaşıyorsunuz. Dünyanın dört bir yanından oyuncularla gerçek savaşa girmeye hazırlanın!

Boyutuna göre son derece kaliteli, ilgi çekici grafikler, özel efektler sunan devasa çok oyunculu çevrimiçi savaş - strateji oyunu Gunship Battle’ın yenisi Gunship Battle: Total Warfare adıyla karşımıza çıkıyor.

Popüler serinin yeni oyununda online olarak hem kara hem deniz hem de hava savaşına giriyorsunuz. Karada tankları yönetiyor, karargahınızı düşmanlara karşı savunuyor, topraklarını koruyorsunuz. Denizde diğer Amirallerin gemilerini batırmak için uğraşıyor, okyanusun hakimi olduğunuzu gösteriyorsunuz. Havada savaş uçak ve helikopterlerini düşürerek göklere hükmediyorsunuz. Kendi üssünü kurup geliştirme, ordunuzu kişiselleştirme şansına da sahipsiniz. Tek başınıza savaşabildiğiniz gibi ittifaklara katılabiliyor, kendi ittifakınızı oluşturabiliyorsunuz.

Erkan Calp

Gunship Battle: Total Warfare

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
466.2 MB DOSYA BOYUTU

Kara, deniz, hava savaşı bir arada!

Gunship Battle: Total Warfare, uçak savaşları, gemi savaşları, tank savaşlarını bir araya toplayan ender yapımlardan biri. Android’den sonra iOS platformuna gelen ücretsiz MMO strateji oyunu, iPhone’da da iPad’de de keyifli oynanış veriyor. Dünyayı kurtarmak için dünyanın dört bir yanından düşman birlikleriyle savaşmaya hazır mısınız?

Mobil platformdaki online savaş oyunlarından kara, deniz ve hava savaşlarını birleştirmesiyle ayrılan Gunship Battle: Total Warfare, 1GB altı boyutuna rağmen oldukça kaliteli grafik ve içeriğe sahip. Savaş türüne göre farklı rütbelerde komutanların yerine geçiyorsunuz. Kara savaşını seçtiğinizde tankları yönetiyor, karargahınızı düşmanlara karşı savunmaya çalışıyor, topraklarınızı kaybetmemek için mücadele veriyorsunuz. Deniz savaşına girdiğinizde zırhlı birlikler yerine güçlü gemileri kontrol ediyor, diğer Amirallerle gerçek zamanlı savaşlara katılıyor, okyanusa hükmediyorsunuz. Uçak savaşında da jetler emrinize amade. Yüzbaşı rütbesiyle bulunduğunuz hava savaşlarında göklerin hakimi olduğunuzu gösteriyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hardhead Squad: MMO War

    Hardhead Squad: MMO War Android İndir: Angry Birds serisinin yapımcılarından askeri strateji savaş oyunu
  • Rising of Kingdom-3D

    10 milyon global oyuncuyla çatışmak ister misiniz?
  • Son Kale

    Osmanlı İmparatorluğu'nun şanlı tarihi üzerine kurulu harika bir strateji oyunu
  • Iron Throne

    Gelmiş geçmiş en iyi mobil MMO strateji oyunu
  • Armored Warfare: Assault

    Mobil platformdaki en iyi MMO tank shooter oyunu
  • Atari Combat: Tank Fury

    Atari Combat: Tank Fury Android İndir: Farklı türleri harmanlayan askeri mobil oyun
  • Game of War - Fire Age

    MMO Strateji oyunlarının izinden giden Game of War - Fire Age, detaylı yapısı ve uluslararası oyun arkadaşlarına uygun dil çevirileriyle dikkat çekiyor.
  • General Order - Stay Alert

    Red Alert'ı aratmayan harika bir askeri strateji oyunu