Gunship Strike 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
650 TOPLAM İNDİRME
18 MB DOSYA BOYUTU

Gunship Strike 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur

Gunship Strike 3D oyunculara yoğun aksiyon dolu çatışmalara katılma imkanı veren bir mobil helikopter savaşı oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon veya tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir savaş oyunu olan Gunship Strike 3D, ya da Türkçe adıyla Helikopter Savaşı 3D'de dünya çapındaki terörizmle savaşan bir kahramanı yönetiyoruz. Oyundaki maceramız son teknoloji ürünü savaş helikopterimizin pilot koltuğuna oturmamızla başlıyor ve sonrasında gökyüzüne açılarak düşman üslerinin yerini tespit ediyoruz. Düşman üslerini tespit edince de teröristlerin karadaki savunma sistemlerini ve saldırı helikopterlerini yok etmeye ve hedefimize ulaşmaya çalışıyoruz.

3 boyutlu bir savaş oyunu olan Gunship Strike 3D'de helikopterimizi dış kamera açısından kontrol ediyoruz. Helikopterimizxin makinalı tüfeklerini ve füzelerini kullanarak düşmanlarımızı yok etmeye çalıştığımız oyunda bizi zorlu görevler de bekliyor. Oyun içerisinde farklı helikopter, silah ve ekipman seçeneklerine sahibiz.

Gunship Strike 3D'nin ortalama kalitede grafiklere sahip olduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D

    GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D, helikopterinizi kontrol ederek düşmanlarınızla ile savaşıp onları yok etmeye çalışacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android oyunudur.
  • Gunship Counter Shooter 3D

    Gunship Counter Shooter 3D aksiyona dayalı oyun yapısını öne çıkararak başarıyı yakalamak isteyen oyunlardan biri.
  • Gunship Carrier Helicopter 3D

    Gunship Carrier Helicopter 3D, Android cihazlarınız üzerinde eğlenceli vakit geçirmek için oynayabileceğiniz ücretsiz bir Android helikopter oyunu.
  • Air Strike 3D

    Air Strike 3D, uçağınız ile birlikte hiç bitmeyen savaşlara katılacağınız heyecanlı ve aksiyon dolu bir Android savaş oyunudur.
  • Tank Strike 3D

    Tank Strike 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tank savaşı oyunudur
  • Trigger Zombie Waves Strike 3D

    Trigger Zombie Waves Strike 3D heyecan dolu bir FPS oyunudur
  • Gun & Strike 3D

    Gun & Strike 3D, gerçekçi sahneleri ve mükemmel atmosferiyle bağımlılık yapan bir savaş oyunudur.
  • Cover Strike

    Cover Strike - 3D Team Shooter: İnternetsiz oynanabilen mobil FPS oyunu