Güzelleşelim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,575 TOPLAM İNDİRME

Güzelleşelim uygulaması ile Android akıllı telefon ve tabletlerinizden kolayca kadın güzellik videolarını izleyebilir, makyaj önerileri alabilirsiniz.

Güzelleşelim uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet sahibi kadınların beğenerek kullanacaklarına inandığım ücretsiz ve kolay kullanılır uygulamalar arasında yer alıyor. Uygulamayı kullanarak pek çok güzellik önerisine ve uygulamalı videolara erişebilir, böylece daha güzel olabilmek için daha az efor sarfedebilirsiniz.

Uygulamanın içerisinde pek çok kategori yer alıyor ve bu kategorilerde yer alan güzellik operasyonlarının hepsi direkt olarak video şeklinde sunuluyor. Bu kategorileri listelemek gerekirse;

  • Makyaj
  • Saç
  • Tırnak
  • Cilt
  • Kendin Yap
  • G-Özel

Uygulamada varolan videoları izledikten sonra kendi yorumlarınızı ekleyebilir, böylece bildiklerinizi diğer kullanıcılara da aktarabilirsiniz. Tabii ki beğendiğiniz güzellik videolarını arkadaşlarınızla ve ailenizle paylaşmanızı sağlayabilecek sosyal paylaşım butonları da uygulama içerisinde yer alıyor.

Bir güzellik videosunu izlediğinizde, o video ile ilgili diğer videoları da önerilenler arasında görebilir, böylece hiç hız kesmeden çok sayıda konuyla ilgili fikir edinebilirsiniz. Ancak uygulamanın bir internet bağlantısı gerektirdiğini de unutmamak gerek. Hem Wi-Fi hem de 3G üzerinden videoları kolayca izleyebilirsiniz.

Eğer birbirinin aynısı ve uzun uzun yazılar içeren güzellik önerilerinden sıkıldıysanız sonuçları hemen görebileceğiniz Güzelleşelim uygulamasını kesinlikle öneririm.

Yiğit Ekim Demir

Güzelleşelim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
125 TOPLAM İNDİRME

Güzelleşelim, iOS cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğimiz bir kişisel bakım ve güzellik uygulaması.

Güzelleşelim, iOS cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğimiz, kapsamlı içeriğiyle beğeni toplayan bir kişisel bakım ve güzellik uygulaması olarak dikkat çekiyor. Saç bakımı, saç modelleri, makyaj, tırnak bakımı, cilt bakımı gibi farklı konular üzerine yoğunlaşan Güzelleşelim, kişisel bakımına ve dış görünüşüne dikkat eden herkes tarafından kullanılmalı.

Uygulamaya adım attığımızda karşımıza tüm kategorilerin özenli bir şekilde sıralandığı, şık bir arayüz çıkıyor. Aradığımız kategoriye anında erişim sağlayabiliyor ve bu kategori altında listelenmiş içerikleri düzenli bir şekilde görüntüleyebiliyoruz. Hızlı çalışan arama fonksiyonu sayesinde aranılan içeriğe saniyeler içerisinde direkt olarak erişmek de mümkün kılınıyor.

Güzelleşelim'in en önemli özelliği, sunulan güzellik videolarının bilgilendirici açıklamalarla zenginleştirilmiş olması. Dikkatimizi çeken videoları izlerken bu açıklamalara göz gezdirebilir ve işin püf noktalarını yakalayabiliriz. Hatta hoşumuza giden videoları farklı sosyal medya kanalları üzerinde arkadaş ve takipçi çevremizle paylaşabiliyoruz.

İzlediğimiz her videonun sonunda konuya bağlantılı olarak ilgimizi çekebilecek diğer videolar gösteriliyor. Bu sayede kesintisiz bir kullanım deneyimi yaşamış oluyoruz. İlgi duyduğumuz konudan kopmadan kısa süre içerisinde farklı içeriklere erişim sağlamak bu şekilde mümkün kılınmış. Unutmadan hatırtalım, Güzelleşelim uygulamasını kullanırken internet bağlantısına ihtiyaç duyuluyor. Durumunuza göre ister WiFi ister 3G üzerinden videoları izleyebilirsiniz.

Uygulamada yer alan videoların her biri profesyonel stüdyo ortamında yüksek çözünürlüklü kameralar kullanılarak çekilmiş. Açıkçası bu kalitede içerik sunan ücretsiz bir güzellik uygulaması bulmak pek kolay değil.

Sonuç olarak Güzelleşelim, hem tasarım hem de içerik olarak kullanıcıları tatmin edecek her özelliği bünyesinde topluyor. Siz de saç bakımı, makyaj, cilt bakımı ve güzellik önerileri hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz bir uygulama arıyorsanız Güzelleşelim ilk tercihiniz olmalı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.