Gymrat: Workout Planner & Log

x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
188 TOPLAM İNDİRME

Android için Egzersiz Planlama ve Kaydetme uygulaması, ağırlık çalışma, kardiyo egzersizleri, tekrarlar ve çalışma takibi gibi ihtiyacınız olan her şeyi içerir.

Android için Egzersiz Planlama ve Kaydetme uygulaması, ağırlık çalışma, kardiyo egzersizleri, tekrarlar ve çalışma takibi gibi ihtiyacınız olan her şeyi içerir.

Yapacağınız tüm Fitness çalışmaları için bir de kronometre taşıyan bu uygulama, vücut çalışmak, kendi çalışmalarını planlamak ve takip etmek ya da vücut geliştirmeye başlamak isteyenler için harika bir uygulama. Uygulama içinde yeni kardiyo egzersizleri ve ağırlık çalışmaları için arama yapabilir ve sonuç filtreleme özelliğini kullanabilirsiniz. Yeni çalışmalar keşfedeceğiniz uygulamada kendi çalışmalarınızı planlayarak tekrar sayı ve sürelerini belirleyebilirsiniz. Bu çalışmalarınızı günler ve haftalar süresince tablolar ve grafiklerle takip etmeniz mümkündür. İstatistiklerinizi desteklemek için uygulamaya vücut kitle indesiniz, vücut yağ oranınız, kan basıncınız, nabzınız gibi bilgileri ekleyerek takip edebilirsiniz. Bilekleriniz, kollarınız, bel çevreniz gibi vücut ölçülerinizi de kaydederek gün geçtikçe neler başardığınızı görebilirsiniz.

Bu uygulamada başlangıç egzersizleri olarak 500’ün üzerinde çalışma bulunmaktadır. Bu çalışmalar vücut bölgelerine göre sınıflandırılmıştır. Bu egzersizleri zorluk seviyelerine göre de filtreleme olanağınız vardır. Uygulamanın diğer bir özelliği de çoklu kullanıcı profili oluşturulabilmesidir. Böylece tek uygulama üzerinden birden çok kişi çalışabilir.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Workout With Me

    Workout With Me, arkadaşlarınızla egzersiz programı oluşturup motive olmanızı sağlayan ücretsiz bir Android sağlık fitness uygulaması.
  • 7 Minute Workout Challenge

    7 Minute Workout Challenge kapsamlı ve kolay anlaşılır içeriğiyle dikkat çeken bir egzersiz uygulaması.
  • 30 Day Fit Challenges Workout

    30 Day Fit Challenges Workout, kısa sürede forma girmek isteyenlerin deneyebilecekleri bir spor uygulaması.
  • Plank Workout

    Plank Workout: Plank egzersizleri ile 30 günde kilo verecek, yağları yakacak, kaslarınızı güçlendireceksiniz.
  • Home Workout

    Home Workout: Evde spor yapmak isteyenler için egzersiz uygulaması
  • J&J Official 7 Minute Workout

    7 dakikalık egzersiz ile fazla kilolardan kurtulun.
  • Workout Trainer

    Binlerce ücretsiz egzersizle hayatınız boyunca en iyi şekli alın.
  • 365 Body Workout

    Evinizin rahatlığında, günlük egzersizlerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve takibini sağlayabileceğiniz bir uygulama.