Haberdar

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME

Haberdar uygulaması ile Türk ve dünya gündemini Android telefonunuzdan takip edebilirsiniz.

TRT Türk kanalında yayınlanan, Serhat Akça ile Irmak Kerimoğlu’nun birlikte sunduğu haber programı Haberdar’ı Android telefonunuzdan da takip edebilirsiniz. Türk ve Dünya gazetelerini günlük olarak takip edebileceğiniz uygulamanın tüm içeriği ücretsiz ve reklamsız.

Farklı dillerden farklı ülkelerden günlük gazetelerin önemli başlıklarını sunan Haberdar’ın Android uygulaması ile hem ülkemizin hem de yurt dışının önde gelen gazetelerinden haberlerini Türkçe olarak okuyabilir, gündemi takip edebilirsiniz. Dünyaca ünlü köşe yazarlarının son yazılarını yine Türkçe olarak okuyabilir, yorum gönderebilir, Facebook ve Twitter’da paylaşabilirsiniz.

Bilim ve teknoloji, eğitim, ekonomi, sağlık, sanat, siyaset, spor, yaşam kategorileri sayesinde ilgi alanınıza giren haberleri rahatlıkla takip edebileceğiniz uygulamada canlı tv izleme seçeneği de mevcut.

Erkan Calp

Haberdar

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Haberdar uygulaması ile dünyanın en çok takip edilen gazetelerini Türkçe olarak okuyabilirsiniz.

TRT Türk ekranlarında hafta içi her gün 09.00 – 10.00 arası canlı olarak yayınlanan haber programı Haberdar’ın tüm içeriği artık iPhone’unuzda.

Türk ve Dünya gazetelerinde yazılan çizileni iPhone’unuzdan takip edebileceğiniz tamamen Türkçe hazırlanmış bir haber uygulaması olan Haberdar, tamamen ücretsiz olarak sunulmakta. Ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz içerikler arasında dünyanın önde gelen gazetelerinden haberler, gündeme dair gelişmeler, dünyaca ünlü köşe yazarlarının makaleleri, dünya gazetelerinin orijinal baskıları, fotoğraf ve video galeri bulunmakta.

Haberdar iPhone uygulamasında dünya medyasını takip etmenin yanında bilim ve teknoloji, sanat, ekonomi, sağlık, politika, spor, eğitim, yaşam alanında yazılan haberleri de okuyabilirsiniz. Beğendiğiniz haberleri sosyal ağ hesaplarınızda tek dokunuşla paylaşabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Haberdar Tablet

    Haberdar Tablet, dünyanın en çok okunan gazetelerini Türkçe olarak sunan ücretsiz bir mobil uygulamadır.
  • GZT

    GZT uygulaması üzerinden gündemdeki son gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.
  • Bilardo Federasyonu

    Bilardo sporuyla ilgileniyorsanız Bilardo Federasyonu uygulamasından güncel etkinlikler ve haberlerden anında haberdar olabilirsiniz.
  • Haberyerim

    Bulunduğunuz konuma göre çevrenizde gerçekleşen olaylardan haberdar olmak ve 1 haftalık süreçte neler olduğu görebilmeniz için hazırlanan konum bazlı haber uygulamasıdır.
  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.
  • Dizi Dergi

    Dizi Dergi, Android telefon ve tablette ücretsiz indirip okuyabileceğiniz dijital dergi uygulaması.
  • National Geographic Türkiye

    Akıllı telefonlarınızdan dergi okuma keyfini yaşamak için National Geographic Türkiye uygulamasını indirebilirsiniz.