Haberi Yakala

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
152 TOPLAM İNDİRME
4.6 MB DOSYA BOYUTU

Haberi Yakala sayesinde gündemi meşgul eden olayları mobil cihazınızdan takip edebilirsiniz.

Haberi Yakala, Android işletim sistemine sahip olan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanabileceğimiz bir haber takip uygulaması olarak öne çıkıyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu uygulama sayesinde önemli gelişmelere ve flaş haberlere zahmetsizce erişim sağlayabiliyoruz.

Uygulamaya adım attığımızda karşımıza sade ve hoş tasarımlı bir arayüz çıkıyor. Tüm haberler belirli kategoriler altında toplandığı için ana pencerede hiçnir karmaşıklık yok. Elbette haberlerin kategorilere ayrılmış olması ilgimizi çeken içeriklere daha kolay ulaşmamızı da sağlıyor. Siyaset, ekonomi, yaşam, spor, gündem ve dünya kategorileri altında toplanan haberlerden ilgimizi çekenlere anında ulaşabiliyoruz.

Uygulamada ayrıca video ve galeri içeriklere de yer veriliyor. İlginizi çekmeyen haberlerle vakit kaybetmeden, dilediğiniz habere anında erişim sağlamak istiyorsanız Haberi Yakala'ya göz atabilirsiniz.

Emircan Erdoğan

Haberi Yakala

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
41 TOPLAM İNDİRME
6.7 MB DOSYA BOYUTU

Haberi Yakala uygulamasını kullanarak gündmei meşgul eden olayları mobil cihazımız üzerinden takip edebiliyoruz.

Haberi Yakala, gündemi mobil cihazları üzerinden takip etmek isteyenlerin ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilmiş bir haber uygulaması. Hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerinde tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğimiz bu uygulama sayesinde gündemde yer alan en son haberlere zahmetsizce erişim sağlayabiliyoruz.

Haberi Yakala uyuglamasında yer alan tüm haberler belirli kategorilere göre sınıflandırılıyorlar. Bu sayede ilgimizi çeken haberlere veya o an okumak istediğimiz özel bir içerik kategorisine direkt olarak erişim sağlayabiliyoruz.

Uygulama üzerinde gelişmiş bir arama fonksiyonuna da yer veriliyor. BU özellikten faydalanarak hakkında bilgi sahibi olmak istediğimiz bir konuya ait anahtar kelimeleri aratarak hedefimize ulaşabiliyoruz.

Hızlı çalışması ve göz yormaması için gereksiz görsel efektlerden arındırılan Haberi Yakala, son derece rafine bir kullanım deneyimi yaşatıyor. Sadece yazılı içeriklere değil, video içeriklere de bu uygulama üzerinden erişim sağlayabiliyoruz. Son dakika ve manşet haberleri ile kullanıcıları daima en son gelişmelerden haberdar etmeyi amaçlayan Haberi Yakala, nitelikli ve ücretsiz bir haber uygulaması arayanların kaçırmaması gereken bir seçenek.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Cowmasters

    İnekleri yakala ve çiftliğini kur.
  • Ramp Car Jumping

    Aracını çevir, döndür, sürüklen ve hedefi yakala.
  • 4x4 Safari: Evolution

    Afrika ormanlarında vahşi hayvanları avla ve onları yakala.
  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Blocky Cops

    Bol eğlenceli hırsız-polis oyununda suçluları yakala ve şehrinin güvenliğini sağla.
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.
  • Dizi Dergi

    Dizi Dergi, Android telefon ve tablette ücretsiz indirip okuyabileceğiniz dijital dergi uygulaması.
  • National Geographic Türkiye

    Akıllı telefonlarınızdan dergi okuma keyfini yaşamak için National Geographic Türkiye uygulamasını indirebilirsiniz.