Hair Color Studio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
54,001 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak saç renginizi değiştirmek için bu ücretsiz uygulamayı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Android akıllı telefon ve tabletlerinizde saç renginiz üzerinde değişiklikler yapmak ve diğer renklerle nasıl görünebileceğinizi test etmek isterseniz kullanabileceğiniz ücretsiz uygulamalardan bir tanesi de Hair Color Studio ve bu işi en kolay ve hızlı yoldan gerçekleştirebilmenize olanak tanıyor. Uygulamanın sahip olduğu seçenekler pek çok kullanıcı için yeterli olacaktır ancak sıradışı renklerin Hair Color Studio'da bulunmadığını da baştan belirtmek gerekli.

Uygulamayı başlattıktan sonra kendi fotoğrafınızı hemen çekebilir ya da galerinizdeki fotoğraflardan bir tanesini kullanmaya başlayabilirsiniz. Daha sonra saç bölgeniz üzerinde ekrandan gerçekleştireceğiniz seçimler uygulamanın nerenin saçınız olduğunu anlamasını kolaylaştıracaktır. Bu sayede yirmiden fazla farklı saç rengi ve tonunu hemen fotoğrafınıza uygulayabilir ve mevcut olan karşılaştırma seçeneklerinden faydalanarak daha iyi mi yoksa kötü mü durduğunu anlayabilirsiniz.

Saç rengi ve tonlarının yanında renklerin ne kadar yoğun olacağını da belirleyebildiğiniz için oldukça fazla seçeneğiniz olduğunu söyleyebilirim. Fotoğrafınız üzerinde diğer saç renklerinin nasıl durduğunu gördükten sonra dilerseniz bu değişimi fotoğrafa kaydedebilir ve varolan sosyal paylaşım butonlarını kullanarak arkadaşlarınızla ve ailenizle de paylaşabilirsiniz.

Sadece saç rengi değil, çeşitli filtreler ve dergi kapaklarını da kullanarak kendinizi bambaşka birisi haline getirebildiğiniz uygulama, eğlenceli stickerlar uygulamanıza da olanak tanıyor. Eğer saç renkleri denemeleri konusunda işe yarar bir uygulama arıyorsanız cihazınıza yüklemeyi kesinlikle unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Hair Color Studio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
836 TOPLAM İNDİRME
31.5 MB DOSYA BOYUTU

Hair Color Studio, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir güzellik uygulamasıdır.

Hair Color Studio, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir saç rengi test etme uygulamasıdır. Özellikle kadınlar için geliştirilmiş uygulama ile farklı farklı saç renklerini deneme şansına sahipsiniz.

Biliyorsunuz ki kadınlar için saçları çok önemlidir. Ucundan kestirmeye karar vermek bile bizim için uzun zaman alır. Bu yüzden rengini değiştirmek için hemen karar vermemiz çok zordur. Fakat bu uygulama ile farklı renklerin sizde nasıl duracağını görebiliyorsunuz.

Hair Color Studio ile saç renklerini deneyebilmek için öncelikle indirdikten sonra fotoğrafınızı çekiyor ve uygulamaya ekliyorsunuz. Ardından saç bölgenizi belirlemek için bazı seçimler yapıyorsunuz. Daha sonra da çeşitli renkleri deneyebiliyorsunuz.

Uygulama ile saç renklerinin ve tonlarının ne kadar yoğun olduğunu da siz belirleyebiliyorsunuz. Bu yüzden renk konusunda seçeneğin çok fazla olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca farklı saç renklerini de aynı ekran üzerinde karşılaştırabiliyorsunuz.

Bununla birlikte fotoğrafınız üzerinde farklı saç renklerini denedikten sonra bunları kaydedebiliyorsunuz. Ardından da fikrini almak istediğiniz bir arkadaşınız varsa onunla paylaşabiliyorsunuz.

Saçlarınızın rengine karar vermekte zorluk çekiyorsanız ve önceden nasıl olacağını görmek istiyorsanız çeşitli saç renklerini deneyebileceğiniz Hair Color Studio uygulamasını indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Change Hair And Eye Color

    Change Hair And Eye Color, fotoğraflarınızdaki saç ve göz renginizi kolayca değiştirebilmenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Eye Color Studio

    Çektiğiniz fotoğraflardaki göz renginizi değiştirebilmek için bu ücretsiz Android uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Fabby Hair

    Fabby Hair, saçlarınızın rengini değiştirip farklı modeller uygulayabileceğiniz bir uygulamadır.
  • Passport Photo ID Studio

    Passport Photo ID Studio biyometrik fotoğraf hazırlamanıza yardımcı olan bir uygulamadır
  • Hair Change

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz saç stilleri uygulamasıdır.
  • Hair, Nails and Makeup

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz güzellik uygulamasıdır.
  • Hair Salon

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz saç stilleri uygulamasıdır.
  • Photo Studio

    Photo Studio, hem amatör hem de profesyonel fotoğrafçılar için güçlü bir efekt ekleme ve düzenleme uygulamasıdır.