Hammer Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
290 TOPLAM İNDİRME

Sınırsız koşu oyunları furyasına eklenen Hammer Quest, bu sefer eli balyozlu bir cengaverin kontrolsüz deparını konu alıyor.

Temple Run benzeri sonsuz koşu oyunlarından hoşlanıyorsanız bir de Hammer Quest'i deneyin. Sebebini bilmesek de şehirden aceleyle çıkmak isteyen eli balyozlu demircimizin macerasında onu kovalayan rahatsızlık verici bir goril yok. Üstüne üstlük elindeki balyoz ile etrafındaki kutuları paramparça edip para toplayabiliyor da. Yine her sınırsız koşu oynunda olduğu gibi gaz pedalına kaya oturtulmuş bir araba gibi durmaksızın koşan bir adamın aptala bağlayan bir kahramanın önündeki engellere çarpmaması için reflekslerinizi zorlamanız gerekiyor. Bir nevi "dikkat et evladım" diyen yaşlı teyzesiniz. Adam bu kadar moloz olunca elden başka ne gelir?

Hammer Quest, sonsuz koşu oyunlarını ortaçağ ambiyasına sokuyor. Karşılaştığınız yolda dönemin tarihsel kent dokularından tutun ahşap tasarım köprüler, akarsular ve tepelerden uvarlanan kayalar var. Şehir dışı patikadan devam ettiğiniz yoldan maden ocaklarına uzanan farklı ortamlar var. Elinizdeki balyozla kutuları parçalayıp puanlar kazanıyorsunuz demiştim ancak zamanlamayı tutturamazsanız kahramanınız kutulara çarpıp yara alıyor. Belli bir tahamül seviyesi olan kahraman, bölüm aralarında satılan zırhlar sayesinde daha dayanıklı hale geliyor. Ne var ki üstünüze kayalar devrildiğinde veya lavın içine düştüğünüzde bunların hepsi nafile.

Koşu oyunlarını seviyorsanız ve Temple Run'a alternatif arıyorsanız Hammer Quest denemeye değer.

Alper Çetiner

Hammer Quest

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME
42.4 MB DOSYA BOYUTU

Sınırsız koşu oyunları furyasına eklenen Hammer Quest, bu sefer eli balyozlu bir cengaverin kontrolsüz deparını konu alıyor.

Temple Run'dan alışık olduğumuz sırt kamerası ve bitmeyen bir koşu oyunu teması üzerine kurulmuş olan Hammer Quest, nedeni bilinmeksizin işyerini terk eden bir demirciyi konu alıyor. Orta çağ ambiyansının yakalanmaya çalışıldığı bu oyunda eli balyozlu bir demirciyi kontrol etmeniz gerekiyor. Bu sefer sizi arkanızdan kovalayan kötü sinir bozucu maymunlar yok ve elinizdeki balyozlarla küçük engelleri parçalayıp para toplayabiliyorsunuz. Sınırsız koşu oyunlarından alışık olduğunuz gibi, hiçbir zaman yavaşlamaya niyeti olmadığı için ölüme koşan bir delinin hayatta kalması için parmak reflekslerinizi zorlamanız gerekecek.

Deli oğlanın elindeki balyozlu koşu macerası olan Hammer Quest, yine de koşu oyunu sevenlere tavsiye edilebilecek bir oyun. Balyozunuzla ufak engelleri parçalayıp içindeki paraları topladığınız oyunda zamanlamayı tutturamazsanız bu engellere çarpıp hasar alıyorsunuz. Enerji barı olan kahramanınızın daha dayanıklı olabilmesi için bölüm sonuna kadar kazandığınız paralarla zırh alıp devam etmeniz mümkün. Tabii bu zırh her zaman işe yaramıyor. Deli olan ister ki etrafında yuvarlanan kayalardan geçsin, nehirden geçerken suyun dibine batmasın ve yerde duran lavın üstünde koşabilsin. Bunun olmayacağını bildiğimiz için bu oyunda gerçekleştirilmesi gereken ve sizin halletmeniz gereken kontroller var.

Koşu oyunlarından keyif alanlara Temple Run alternatifi sayılabilecek Hammer Quest, türün hayranlarına tavsiye edilebilir.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dwarven Hammer

    Dwarven Hammer ile kalemizi şeytani güçlere karşı korumaya çalışıyoruz
  • Titan Quest: Legendary Edition

    Titan Quest: Legendary Edition Google Play'de! Popüler aksiyon rpg oyunu tüm DLC'leri ile karşımıza çıkıyor.
  • Beast Quest

    Beast Quest güzel grafikleriyle öne çıkan bir mobil aksiyon oyunu
  • Questy Quest

    Questy Quest, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Monster Hammer

    Yaratıkları avlayacağız.
  • Goldbeards Quest

    Goldbeards Quest klasik bir platform oyunu
  • Become a Legend: Dungeon Quest

    Zindanlarda hazine arayan bir şövalyenin yerine geçiyoruz.
  • Winx Bloomix Quest

    Winx Bloomix Quest çocuklara hitap eden bir sonsuz koşu oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.