Handbrake Valet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Handbrake Valet mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir park etme oyunudur

Handbrake Valet kısa bir süre oynadıktan sonra bağımlılığa dönüşmeyi başarabilen oldukça eğlenceli bir mobil araba park etme oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir park etme oyunu olan Handbrake Valet'da bizi heyecanlı bir araç kullanma tecrübesi bekliyor. Oyunda temel olarak el freni kullanarak park etme yeteneklerimizi konuşturuyoruz. Oyunda aracımız yol üzerinde son sürat ilerlerken bize düşen görev el frenini doğru anda çekerek aracımızı yol kenarındaki boşluklara park etmek.

Handbrake Valet oldukça kolay bir şekilde oynanabiliyor. Oyunda aracınızı park etmek için tek yapmanız gereken şey ekranın sağına veya soluna dokunmak. Aracımız yol almaya devam ederken yolun kenarlarındaki boşlukları sürekli takip etmemiz gerekiyor. Boşluk görünce de doğru anda ekrana dokunarak el frenini çekiyoruz. Biz aracımızı park ettiğimizde yeni bir araç hemen yola devam etmeye başlıyor. En çok ne kadar arabayı doğru şekilde park edersek oyunda o kadar yüksek puan kazanıyoruz.

Handbrake Valet eğer arkadaşlarınızla oyunlarda yakaladığınız puanları karşılaştırmayı seviyorsanız size eğlenceli rekabetler sunabilecek bir oyun.

Can Erdil Şentürk

Handbrake Valet

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
37.8 MB DOSYA BOYUTU

Handbrake Valetbasit ve eğlenceli bir mobil beceri oyunudur

Handbrake Valet hem kolay bir şekilde oynayabileceğiniz hem de oynarken bolca eğlenebileceğiniz bir mobil araba park etme oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabeltlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Handbrake Valet'de araba park etme yeteneklerinizi konuşturabiliyorsunuz. Oyunda oldukça yoğun ilgi gören ve farklı ünlülerin ziyaret ettiği bir mekanın valelik görevini yürüten bir kahramanın yerine geçiyoruz. Oyundaki temel amacımız ise bize teslim edilen araçları en kısa süre içerisinde kaza yapmadan park ederek sıra bekleyen araçları biriktirmeden hepsini park etmek. İşin kötü yanı ise bu araçların hiç sonunun gelmiyor oluşu.

Handbrake Valet'in oynanışı oldukça basit. Oyunda park etmeye çalıştığımız araç ekranda sürekli diker olarak ilerliyor. Aracımız ilerlerken sağımızda ve solumuzda yol kenarına park etmiş araçları takip ediyoruz ve boş alan gördüğümüzde el frenini çekip boşluğa aracımızı hızlı bir şekilde yerleştiriyoruz. Biz aracımızı park ettiğimizde hemen yeni bir araca geçiş yapıyoruz ve oyun bu düzende devam ediyor. Eğer kaza yaparsak oyun sonlanıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Valet

    Aracınızı park ettiğiniz noktayı kaydederek, aracınızı aradığınızda daha kolay bulabilirsiniz.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Splashy!

    1 milyon oyuncu arasına katılın!
  • Surfatron

    Surfatron oyununda karakterinizle birlikte tüm paraları toplayın!
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.