Hanger Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
99 TOPLAM İNDİRME
46 MB DOSYA BOYUTU

Keyifli yapısı ve gerçekçi fizik motoruyla dikkat çeken Hanger ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Hanger son derece eğlenceli ve indirmesi ücretsiz olan bir Android oyunudur. Oyun piyasada bolca bulunan Örümcek Adam ve bu tarz oyunlara benzerlik gösteriyor. Oyunun en büyük sürprizlerinden biri de ekran görüntülerine bakınca son derece sıradan gibi görünmesi fakat oynamaya başlayınca gerçekten etkileyici bir oyuna dönüşmesi.

Oyundaki amacımız tuhaf bir yapıya sahip olan karakterimizi mümkün olduğunca ileriye götürmek. Bunu başarmak için bulunduğumuz ortamların tavanlarına ip fırlatmalı ve merkezkaç kuvveti yaratarak ileri salınmalıyız. Bu salınım tekniğini kullanarak mümkün olduğunca ileri gitmeli ve yüksek puanlar almalıyız.

Oyunda son derece akıcı ve sorunsuz bir fizik motoru görev yapmakta. Karakter salınırken ve ip atarken fizik motorunun ne denli kaliteli olduğunu anlıyoruz. Buna ek olarak karakterimizi herhangi bir şekilde düşürürsek veya çarparsak, yaralanıyor ve uzuvlarını kaybediyor. Bu sebeple mümkün olduğunda dikkatli olmalı ve bir sonraki adımımızı dikkatli bir şekilde düşünmeliyiz.

Genel olarak etkileyici ve bağımlılık yaratan bir oynanış karakterine sahip olan Hanger ile eğlenceli saatler geçireceğinize eminim.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hanger World

    Hanger World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Robbery Bob Free

    Robbery Bob Free, oldukça başarılı ve eğlenceli bir beceri oyunu.
  • Gold Miner FREE

    Gold Miner Free, tamamen ücretsiz olarak oynanabilen keyifli bir beceri oyunudur.
  • Free Fruit Cut

    Free Fruit Cut meyveleri doğramaya çalıştığımız hızlı ilerleyen bir beceri oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Frozen Free Fall: Icy Shot

    Frozen Free Fall: Icy Shot, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Flow Free

    Android için geliştirilen Flow Free oyunu tam puzzle hayranları için. Flow Free oyunu içinde tam 600 adet bulmaca yer alıyor.
  • Phuzzle Free

    Phuzzle Free, Android cihazlarda yapboz oynanmasını sağlayan eğlenceli bir oyun.
  • Rage Meme Smasher FREE

    Rage Meme Smasher FREE oldukça komik ve eğlenceli bir Android oyunudur