Happy Cooking 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
65 MB DOSYA BOYUTU

Lezzetli yemekler yaparak kendi restoranında sunabileceğiniz eğlenceli bir aşçılık oyunudur.

Dünyaca ünlü birbirinden lezzetli yemekler ve tatlılar yaparak kendi restoranınızda servis edeceğiniz Happy Cooking 2, Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun tutkunlarının hizmetine sunulan ve ücretsiz olarak erişime açılan sürükleyici bir oyundur.

Renkli grafikleri ve göz kamaştıran sunumları ile oyunculara eşsiz bir aşçılık deneyim yaşatan bu oyunda amaç, lezzetli yemekler pişirerek kendi restoranınızda aşçılık yapmak ve online düellolar sayesinde dünyanın her yerinden güçlü oyuncularla karşılaşarak nefes kesen yemek yarışmalarına katılmaktır.

Dünyaca ünlü bir restoranı işleterek sayısız müşteriye hizmet verebilir ve yüzlerce farklı yemek çeşidi çıkartabilirsiniz.

Restoranınızda müşterileriniz için servis edebileceğiniz Çin yemekleri, et ve tavuk yemekleri, çikolatalı tatlılar, sandviçler, burgerler ve daha onlarca lezzetli yiyecek türü yer almaktadır. Aşçılıkta hünerlerinizi sergileyerek eşsiz yemekler ve sunumlar hazırlayacağınız eğlenceli bir oyun sizleri bekliyor.

Mobil platformda klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan ve oldukça geniş bir oyuncu topluluğu tarafından keyifle oynanan Happy Cooking 2, stres giderici sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Happy Cooking 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
277.8 MB DOSYA BOYUTU

Lezzetli yemekler yaparak kendi restoranında sunabileceğiniz eğlenceli bir aşçılık oyunudur.

Birbirinden lezzetli yemekler pişirerek müşterilerinize sunabileceğiniz ve dünyaca ünlü restoranlarda çalışarak eşsiz bir kariyer oluşturacağınız Happy Cooking 2, mobil platformda klasik oyunlar kategorisinde kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlere sunulan eğlenceli bir aşçılık oyunudur.

Etkileyici grafikleri ve eşsiz tasarımlara sahip dev restoranları ile oyunculara sıra dışı bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken, lezzetli yemekler ve tatlılar yaparak restoranınızı büyütmek ve dünya çapında düellolara katılarak güçlü oyuncularla yarışmaktır.

Online platformda dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü rakiplere karşı mücadele ederek en güzel yemeği ve sunumu yapmak için ter dökeceksiniz. Yarışmaları kazanarak çeşitli ödüllere sahip olabilir ve restoranınızı geliştirebilirsiniz.

Oyunda restoranınızdan çıkartabileceğiniz pizza, makarna, burger, sandviç, et ve tavuk yemekleri, tatlı ve daha onlarca yemek çeşidi yer almaktadır. Müşterilerinizin siparişlerini zamanında teslim ederek onları memnun etmeli ve seviye atlayarak yolunuza devam etmelisiniz.

Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlardan kolaylıkla ulaşacağınız Happy Cooking 2, 500 binden fazla oyucu tarafından tercih edilen popüler bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Idle Cooking Tycoon

    Pasta şefi olmaya çalışacağız.
  • Indian Cooking Star

    Mobil platformda restoran işleteceğiz.
  • Cooking Diary

    Restoran işleteceğiz.
  • Cooking Joy

    Hayalinizdeki mutfakta aşçılık yaparak lezzetli yiyecekler üretebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Happy Ranch

    Akıllı telefon ve tabletlerimizde çiftçilik deneyimi yaşayacağız.
  • Top Cooking Chef

    Kendi mutfağınızda aşçılık yaparak yüzlerce lezzetli yemek pişirebileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Cooking Joy 2

    Yemekler yapacağız.
  • Cinema Panic 2: Cooking Quest

    Mobil cihazımızda sinema işleteceğiz.