HashTags

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
262 TOPLAM İNDİRME
1.3 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda sosyal medya için kullanabileceğiniz hazır etiket uygulamasıdır.

HashTags, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz çok faydalı ve kullanışlı bir uygulamadır. Hashtags, Türkçe adıyla etiketler, sosyal medya araçlarında sık kullandığımız araçlardan bir tanesi.

Etiketler aracılığıyle hem kendi paylaştıklarımızı kategorilendirebiliyoruz hem de diğerlerinin paylaştıkları şeyler arasından ilgimizi çekenleri çok daha kolay bir şekilde bulabiliyoruz. Fakat tek tek bu etiketleri her seferinde girmek zor olabiliyor.

Özellikler bir blog sahibiyseniz ve onun Twitter ya da Instagram hesabını yönetiyorsanız, sürekli benzer paylaşımlar yaptığınızdan dolayı sürekli aynı etiketlere ihtiyaç duyabiliyorsunuz. Yemek blogu tutan birisi için tek yapması gereken yemekler kategorisindeki etiketleri seçmek ve kopyalamak.

Ardından bunları direk olarak Instagram veya Twitter hesabınıza yapıştırıp kullanabiliyorsunuz. Eğer isterseniz kendi özel etiketlerinizi yaratıp kaydedip daha sonra kullanabiliyorsunuz. Eğer siz de sık sosyal medya kullanan birisiyseniz, bu uygulamayı indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • HASHTAGS LIKES & FOLLOWERS

    HASHTAGS LIKES & FOLLOWERS, adından da anlayacağınız üzere hashtag, beğeni ve takipçi işleriniz için kullanabileceğiniz yararlı ve pratik bir Android uygulaması.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Smopin

    Smopin uygulamasıyla diğer kullanıcılarla birlikte ilginizi çeken ortak konular üzerine sohbet edebilirsiniz.
  • Qavun

    Qavun, Türkiye'den çıkan en başarılı Android için sosyal medya uygulaması olarak gösterilenler arasında olduğu gibi oldukça başarılı bir alt yapıyla çalışmaktadır.