Haunted Night

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,704 TOPLAM İNDİRME

Haunted Night, Android cihazlarınız üzerinde oynayarak şeyrani yaratıklardan kaçacağınız sınırsız koşu oyunlarından bir tanesidir.

Haunted Night, hem korkutucu hemde oldukça heyecanlı bir sınırsız koşu oyunudur. Atmosferinden dolayı korkabileceğiniz oyunda ürkütücü bir orman içerisinde koşabildiğiniz en uzak mesafeyi koşmaya çalışıyorsunuz. Tabi siz koşarken peşinizden korkutucu yaratıklar gelmektedir. Bir çok koşu oyunu ilk başta kolay gibi gözüksede Haunted Night, zor ve heyecanlı olanlar arasında yer alıyor. Koşarken önünüze çıkan engelleri atlatarak yolunuz üzerindeki güçlendirici özellikleri almak oldukça önemli. Bu özellikleri toplayarak öldüğünüzde kendinizi tekrar yaşatabiliyorsunuz. Bu sayede gideceğiniz mesafeyi de arttırmış oluyorsunuz.

Oyun içerisinde koşmak için seçebileceğiniz 9 farklı karakter bulunuyor. Zaman içinde oynadıkça kilitli olanların kilidini açarak farklı karakterler ile koşabilirsiniz. Ayrıca bu karakterlerin sahip oldukları yetenekleri de güçlendirebiliyorsunuz. KArakterlerin yeteneklerini güçlendirmek için bölümlerde kazandığınız altını kullanmalısınız. Facebook hesabınız ile multiplayer olarak oynayabileceğiniz oyunda arkadaşlarınız ile karşılaşmak mümkün.

Oyunun sahip olduğu grafikler basit olmasına rağmen oldukça başarılı tasarlanmış ve etkileyici görünüyor. Amacınızın en uzak mesafeyi koşmak olduğu Haunted Night oyununu Android telefon ve tabletleriniz ile oynamak isterseniz hemen ücretsiz olarak indirerek sizde bu korkutucu fakat aynı zamanda eğlenceli oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

Oyunun aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Barış YANIK

Haunted Night

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
361 TOPLAM İNDİRME
26.9 MB DOSYA BOYUTU

Haunted Night, karanlık ve korkutucu ormanda, tehlikeli yaratıklardan kaçarak en uzun mesafeyi gitmeye çalışacağınız oldukça eğlenceli bir iOS koşu oyunudur.

Haunted Night, iOS kullanıcıları için ürkütücübir sınırsız koşu oyunudur. Oyun içerisinde kendini karanlık bir ormanın ortasında bulan karakteri kontrol ediyorsunuz. Ayrıca karakteriniz ormana nasıl geldiğini bilmiyor.

Oyundaki amacınız sizi takip eden ölümcül yaratıklardan kaçarak koşabildiğiniz kadar çok mesafe koşmak. 9 Farklı karakter seçebileceğiniz oyunda yeni karakterlerin kilidini oynadıkça açıyorsunuz. Her bir karakterin kendine özgü yetenekleri bulunmaktadır ve bu yetenekleri oyunda akzandığınız altınlar ile daha da güçlü hale getirebiliyorsunuz.

Karanlık ormanda yapacağınız ürkütücü yolculukta sizi yardımcı olabilecek bazı özel güçler bulunuyor. Bu güçleri yol üzerinde toplayarak kendinize avantaj sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu güçlendirmeler sayesinde yaratıklara yakalanıp ölseniz bile tekrar canlanarak daha uzun mesafe koşabiliyorsunuz. Oyunda en uzun mesafeyi koşabilmek için çok dikkatli olmalısınız. Önünüze çıkan engelleri atlatarak, arkadanızdan gelen ölümcül yaratıklara yakalanmadan en uzun mesafeyi koşmaya çalışacağınız Haunted Night'ı iPhone ve iPad'leriniz ile oynamak isterseniz ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Oyunun aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek oyun hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Speed Night 3

    Speed Night 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunu
  • Speed Night 2

    Android Speed Night 2 ile Racing Moto tadında etkileyici bir otoban yarışına hazırlanın. Araçların arasından geçin ve bonusları toparlayarak skorunuzu diğer oyuncularla paylaşın.
  • Night Moto Race

    Night Moto Race, Android cihazlarını üzerinde oynayabileceğiniz heyecanlı ve eğlenceli motor yarışı oyunlarından bir tanesidir.
  • Night Driver

    1970'lerin efsane araba yarışı oyunu mobilde!
  • Night City Tokyo Drift

    İşgalçi robotlara karşı ninja aracınıza binin ve düşmanlarınızı öldürün.
  • Haunted Empire

    Haunted Empire mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz MOBA - RPG karışımı bir oyundur
  • Haunted House Mysteries

    Haunted House Mysteries point and click türünde bir macera oyunudur
  • Haunted Manor 2

    Haunted Manor 2 perili köşk hikayesini konu alan bir bulmaca oyunudur