Havaist

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

İstanbul Havalimanına ulaşım saatlerini ve hareket noktalarını öğrenmek için Havaist uygulamasını kullanabilirsiniz.

Havaist uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan İstanbul Havalimanına ulaşım bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Dünyanın en büyük havalimanı olma niteliği taşıyan İstanbul Havalimanına çeşitli noktalardan ulaşım sağlamak istiyorsanız, toplu ulaşımın yanında havalimanı servislerinden de faydalanabilirsiniz. Havaist uygulaması da seçeceğiniz noktalardan havalimanına ulaşım için durak bilgilerini ve sefer saatlerini sizlere sunuyor. Size en yakın durağı seçtikten sonra toplam ulaşım süresi, sefer saatleri, konum bilgisi ve ücret gibi bilgileri inceleyebileceğiniz uygulamada, bilet satın alımı da yapabilirsiniz.

Seyahatiniz sırasında koltuk arkası ekranlar, şarj imkanları ve Wi-Fi gibi imkanlar da sunan teknolojik otobüslerle konforlu bir seyahat gerçekleştirebileceğiniz Havaist uygulamasında, üyelik oluşturduktan sonra kredi yüklemesi yaparak çok rahat bir şekilde seyahatinizi planlayabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Havaist

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Havaist uygulaması ile İstanbul'un çeşitli noktalarındaki durakları ve hareket saatlerini inceleyerek İstanbul Havalimanına ulaşabilirsiniz.

Size en yakın noktalardaki durakları keşfederek İstanbul Havalimanına ulaşım sağlamak istiyorsanız, Havaist uygulamasını iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

İş, gezi, tatil vb. nedenlerle seyahat edecekseniz ve İstanbul Havalimanı kalkışlı uçuşunuz varsa, size en yakın noktalarda bulunan servis duraklarını ve sefer saatlerini Havaist uygulaması üzerinden öğrenebilirsiniz. Durak seçimi yaptıktan sonra harita üzerinden durakları görüntüleyebileceğiniz uygulamada, toplam seyahat sürenizi ve ücret detayını da inceleyebiliyorsunuz.

Uygulama üzerinden üyelik oluşturduktan sonra hesabınıza kredi yükleyerek servis ücretini kolayca ödemenize de olanak sağlayan Havaist uygulaması, yolculuğunuzda size büyük kolaylık sağlayacaktır diye düşünüyorum. Teknolojik imkanlarla donatılan konforlu araçlarla havalimanına ulaşım sağlayabileceğiniz Havaist uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Muğla Kent

    Muğla Kent uygulaması ile Muğla'da turistik yerleri kolayca keşfedebilirsiniz.
  • Avanos | Kapadokya

    Avanos | Kapadokya uygulaması ile Avanos'taki otelleri, gezilecek yerleri ve restoranları keşfedebilirsiniz.
  • Outings

    Outings uygulaması ile yeni yerler keşfetmek için seyahat planlarınızı oluşturabilirsiniz.
  • ViewRanger

    ViewRanger uygulamasında yürüyüş, koşu ve bisiklet aktiviteleri için uygun rotaları görebilirsiniz.
  • İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu

    İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu uygulamasını kullanarak, İstanbul'dan İzmir'e kadar yapacağınız seyahatler için birçok hizmetten faydalanabiliyorsunuz.
  • Garenta MOOV

    Garenta MOOV uygulaması ihtiyaç duyduğunuz anlarda saatlik araç kiralama hizmetini sizlere sunuyor.
  • Enuygun

    Enuygun uygulaması ile seyahatlerinizi en uygun fiyatlarla gerçekleştirebilirsiniz.
  • FlixBus

    FlixBus uygulaması ile Avrupa'daki 29 ülkeyi gezebilmek için bilet satın alabilirsiniz.