Havalimanı Servisim

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
75 TOPLAM İNDİRME

Havalimanı Servisim, Türk Hava Yolları'nın resmi uygulaması olup, havaalanlarına erişimi kolaylaştıran bir mobil uygulamadır.

Havalimanı Servisim, Türkiye’nin ulusal hava yolları şirketi Türk Hava Yolları kısa adıyla THY tarafından geliştirilmiş insanların havalimanına ulaşım sıkıntısına çözüm getiren basit ve kullanışlı bir mobil uygulamadır. Tamamen ücretsiz olan uygulama ile yurt içindeki havalimanlarına giden ve havalimanlarından şehir merkezine yapılan servis hatları bilgisine hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Türk Hava Yolları’nın resmi uygulamalarından Havalimanı Servisim, tüm akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu. Oldukça sade tasarlanmış arayüz ile gelen uygulama ile yabancısı olduğunuz şehirde havalimanına giden ve havalimanından kalkan tüm servis hatlarını, güzergahlarını, yakın durakları, kalkış saatlerini görebiliyorsunuz. Bunun için şehir seçimini yaptıktan sonra şehirden havalimanına yolculuk veya havalimanından şehre yolculuk seçeneklerinden birini seçmeniz yeterli.

Havalimanı Servisim, “Havaalanına nasıl gideceğim?”, “Havaalanından şehir merkezine nasıl ulaşacağım?” sorularına yanıt bulabileceğiniz kolay kullanımlı bir uygulama.

Erkan Calp

Havalimanı Servisim

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
88 TOPLAM İNDİRME

Havalimanı Servisim, havaalanlarına ulaşımı kolaylaştıran bir Türk Hava Yolları uygulamasıdır.

Havalimanı Servisim, insanların havaalanından şehir merkezine ve havaalanlarına kolaylıkla erişebilmelerine yardımcı olan bir mobil uygulamadır. Türk Hava Yolları’nın resmi uygulaması olma niteliğini taşıyan Havalimanı Servisi uygulaması ile seçtiğiniz şehrin havalimanlarına giden ve havalimanlarından şehir merkezine yapılan tüm servis hat bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Avrupa’nın en iyi havayolu Türk Hava Yolları (THY) tarafından ücretsiz olarak sunulan Havalimanı Servisim, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirler dahil 30 şehri kapsayan kolay kullanımlı bir havalimanı servis bilgilendirme uygulaması. Seyahat edeceğiniz şehri seçerek şehir merkezinden havaalanıa veya havaalanından şehir merkezine gelen servis hatları hakkında ayrıntılı bilgi (güzergahları, yakın duraklar, kalkış saatleri) alabiliyorsunuz.

Havalimanı Servisim sayesinde hangi şehire giderseniz gidin havalimanına veya şehir merkezine sizi ulaştıran servislere uaşabiliyorsunuz. Şehir seçiminizi yaptıktan sonra, şehirden havalimanına mı, havalimanından şehir merkezine mi gideceğinizi seçiyor ve servis hat bilgilerine ulaşıyorsunuz. Havaalanlarına ulaşımınızı kolaylaştıracak olan bu uygulama pratik ve kullanışlı.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Antalya Airport

    Antalya Airport uygulaması ile Antalya Havalimanındaki uçuş bilgilerine ve mağaza gibi detaylara ulaşabilirsiniz.
  • IGA Airport

    IGA Airport uygulamasını kullanarak, İstanbul Havalimanındaki hizmetlerden faydalanabilirsiniz.
  • Spyglass

    Spyglass uygulaması ile bilmediğiniz yerlerde yönünüzü kolayca bulabilirsiniz.
  • Airport PRG

    Uçaklardan ziyade bir havalimanını kontrol edebileceğiniz bu sıra dışı oyunda Prag Ruzyne Havalimanı'nın patronu siz olacaksınız.
  • Path Guide

    Path Guide uygulamasıyla bilmediğiniz kapalı alanlarda kolayca yön bulabilmeniz artık çok kolay.
  • SpotAngels

    SpotAngels uygulaması ile aracınızla park yeri bulmanız kolay hale geliyor.
  • İBB Yol Gösteren

    İBB Yol Gösteren uygulaması ile gitmek istediğiniz noktalara en uygun rotayı tercih edebilirsiniz.
  • Wisepilot

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz navigasyon uygulamasıdır.