Heart's Medicine Doctor's Oath

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Hastaları tedavi edeceğiz.

Mobil klasik oyunlar arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oyunculara sunulan Heart's Medicine Doctor's Oath ile doktor görevleri üstleneceğiz. Kusursuz grafiklere ve zengin bir yapıya sahip olan oyunda sürükleyici bir hikaye eşliğinde verilen görevleri başarmaya çalışacağız. Kaliteli görsellerin yer aldığı yapımda bilinmeyen hastalıkları tedavi etmeye çalışacak ve insanları tekrar eskisi gibi sağlıklı yapmaya çalışacağız.

Çeşitli hastalıkların yer aldığı oyunda farklı seviyelerde zorluklar ile karşılaşacağız. Oyun içerisinde ilerledikçe de zorluklar artmaya devam edecek. Ayrıca oyuna gelen güncellemeler ile de zorluk seviyeleri sürekli artırılmaya devam edilmektedir. Oyuncular dişi bir doktor olarak benzersiz görevleri başarmak için yeteneklerini gösterecekler.

İki farklı mobil platformda 100 binden fazla oyuncu tarafından oynanan Heart's Medicine Doctor's Oath tamamen ücretsiz olarak dağıtılıyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Heart's Medicine Doctor's Oath

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
447.2 MB DOSYA BOYUTU

Hastaları tedavi edeceğiz.

Game House imzası ile geliştirilen ve ücretsiz olarak oynanan Heart's Medicine Doctor's Oath ile bir doktorun görevini üstleneceğiz. Birbirinden farklı hastalıkları çözmeye çalışacağımız oyunda insanları eskisi gibi sağlıklı günlere döndürmeye çalışacağız. Çarpıcı grafiklerin ve zengin bir içeriğin yer aldığı oyunda romantik bir havada oyuncuları bekliyor olacak.

Ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oyunculara sunulan yapımda dişi bir karakter ile oyun içerisinde boy gösterecek, benzersiz görevleri başarmaya çalışacak ve hikaye eşliğinde ilermeye çalışacağız. Birbirinden farklı zorlu görevlerin yer aldığı oyunda çeşitli zorluk seviyelerine sahip görevler karşımıza çıkacak. Oyuncular kolaydan zora doğru bir ilerleyiş yer alacak. Oyuncular görevleri başarmak için mücadele edecekler. Yapım mobil platformda klasik oyunlar arasında yer alıyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fate Oath

    Gerçek zamanlı olarak savaşlara katılacağız.
  • Fierce Tales: Dog's Heart CE

    Anlamsız köpek saldırılarının nedenini araştırabileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • Call of Mini: Double Shot

    Aksiyon dolu bir arcade deneyimi yaşayacağız.
  • Jetpack VS. Colors

    Jetpack VS. Colors, Android işletim sistemine sahip olan telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz bir arcade oyunudur.
  • Retro Shooting: Arcade Plane Shooter

    Macera dolu uçak savaşlarına katılabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Astro Boy:Brick Breaker

    Astro Boy:Brick Breaker ile Android cihazınızda tuğla kırabilirsiniz.
  • Boxie

    Sevimli hayvanlar ile mini oyunlar oynayacağız.
  • Burger Clicker

    Hamburger kralı olacağız.