Heatos

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Heatos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Heatos yaratıcı bir oyun mantığına sahip olan ve boş zamanlarınızı keyifli bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan bir mobil bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Heatos'ta temel amacımız her bölümde sıcaklığı dengelemeye çalışarak bir sonraki bölüme geçmek. Bu iş için ise matematiksel hesaplama yeteneğimizi kullanıyoruz. Ekrandaki mavi kareler negatif ısı değerini, kırmızı kareler ise pozitif ısı değerini ifade ediyor. Her karenin üzerinde da belli bir sıcaklık değer yer alıyor. Aynı sıcaklık değerine sahip kırmızı ve mavi kareleri eşleştirdiğimizde sıcaklık dengeleniyor ve mavi kareler yok oluyor. Aynı renkteki kırmızı kareleri birleştirdiğimizde ise krımızı kareler tek bir kare haline geliyor ve sıcaklık değerleri toplanıyor. Bu sayede yüksek negatif ısı değerine sahip mavi kareleri yok edebiliyoruz.

Heatos tek parmağınızla kolayca oynayabileceğiniz ve beyin jimnastiği yapmanıza imkan tanıyan bir mobil bulmaca oyunu. Yedinden yetmişe her yaştan oyuncuya hitap eden Heatos giderek zorlaşan ve heyecanlı hale gelen bir yapıya sahip.

Can Erdil Şentürk

Heatos

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
13.5 MB DOSYA BOYUTU

Heatos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Heatos yediden yetmişe her yaştan oyun severe hitap eden hem eğlendirici hem de eğitici bir mobil bulmaca oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabeltlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Heatos'da pozitif ve negatif sıcaklık değerlerini temsil eden kareler arasındaki savaşa katılıyoruz. Oyundaki temel amacımız ise kırmızı pozitif kullanarak ekrandaki bütün negatif mavi kareleri yok etmek. Oyundaki her karenin üzerinde bir sıcaklık değeri yer almakta. Kırmızı kareleri birbirlerinin üzerine sürükleyerek onları tek bir kare haline getirebiliyor ve sıcaklık değerlerini toplayabiliyoruz. Bu sayede yüksek negatif ısı değerine sahip olan mavi kareleri yok edebiliyoruz.

Heatos'ta ekrandaki bütün mavi kareleri yok ettiğimizde bölümü geçebilmekteyiz. Oyun ilerledikçe karşımıza çözmemiz gereken daha zorlu matematiksel bulmacalar çıkmakta. Oyunu tek parmağınızı kullanarak rahatça oynayabilirsiniz. Bu da oyunu otobüs yolculukları için ideal bir seçim yapıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada