Helicopter Sim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
827 TOPLAM İNDİRME
119 MB DOSYA BOYUTU

Helicopter Sim gerçekçi fizik motoruyla öne çıkan bir helikopter simülasyonudur

Helicopter Sim eğer yüksek kaliteli bir simülasyon oyunu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz bir helikopter simülasyonu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Helicopter Sim, simülasyon oyunlarında oldukça başarılı yapımlar ortaya çıkarmış olan RORTOS firması tarafından geliştirilmiş olan bir başka başarılı yapım. Helicopter Sim'de Hellfire Squadron adlı üstün yetenekli helikopter pilotlarından oluşan bir takımın üyesi olarak bize verilen görevleri tamamlamaya çalışıyoruz. Bu görevlerde düşman üslerine saldırıp savunma sistemlerini yok ediyoruz, ağır makinalı tüfeklerimizi ve füzelerimizi kullanarak düşman birliklerini durdurmaya çalışıyoruz.Bütün bu eylemleri gerçekleştirirken gerçekçi dinamiklerle helikopterimizi kontrol etmeye çalışmaktayız.

Helicopter Sim oldukça yüksek grafik kalitesine sahip. Oyunun fizik motoru da aynı kaliteyi koruyor. Oyunun ücretsiz versiyonda oyunculara 1 senaryoyu oynayabilme imkanı veriliyor. Bunun yanında 6 farklı görev, 18 farklı mücadele, değiştirilebilir hava şartlarına sahip serbest uçuş deneyimi bizi beklemekte.

Helicopter Sim'de helikopterimizi yönetirken her detayla ilgilenmemiz gerekiyor. Bu da oyunu gerçek bir simülasyon yapıyor. Eğer yüksek kaliteli bir simülasyon oyunu oynamak isterseniz Helicopter Sim'i tavsiye ederiz.

Can Erdil Şentürk

Helicopter Sim

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
293 TOPLAM İNDİRME
141 MB DOSYA BOYUTU

Helicopter Sim detaylı bir helikopter savaşı oyunudur

Helicopter Sim eğer gerçekçi bir helikopter simülasyonu oynamak isterseniz tavsiye edebileceğimiz başarılı bir simülasyon.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu simülasyon oyunu bize bir savaş helikopteri pilotu olmanın ne demek olduğunu gösteriyor. Simülasyon oyunlarındaki tecrübe ve başarısıyla tanınan RORTOS firması tarafından geliştirilen bir diğer oyun olan Helicopter Sim'de Hellfire Squadron adlı elit pilotlardan oluşan bir takıma dahil oluyoruz. Bu takımın katıldığı görevlerde düşman üslerine saldırarak savunmalarını etkisiz bırakma veya saldıran düşman birliklerini durdurma gibi mücadelelere katılmaktayız.

Helicopter Sim'in kontrolleri oldukça detaylı olarak tasarlanmış. Helikopterinizin çoğu detayıyla ilgilenirken makinalı tüfeklerinizi ve füzelerinizi de yönetmeniz gerekiyor. Yüksek kaliteli grafiklerle donatılmış oyunun gerçekçi olabilmesi için d4etaylı bir fizik motoru da kullanılmış. Oyunun ücretsiz versiyonunda 1 senaryo içerisinde 6 farklı görevi oynayabiliyorsunuz. Bu görevler boyunca 18 mücadele bizi bekliyor. Eğer helikopter kullanma yeteneklerinizi geliştirmek isterseniz oyunun serbest uçuş modunu oynayabilirsiniz. Bu modda hava şartlarını belirlemenize de imkan veriliyor.

Helicopter Sim oynayabileceğiniz en kaliteli simülasyon oyunları arasında yer almakta. Eğer bu tür oyunları seviyorsanız Helicopter Sim'i kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Army Helicopter

    Army Helicopter mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir helikopter oyunudur
  • Ambulance Helicopter Simulator

    Ambulance Helicopter Simulator, ambulans helikopterini kullanarak hastaları hastaneye getirip götüreceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu.
  • Gunship Carrier Helicopter 3D

    Gunship Carrier Helicopter 3D, Android cihazlarınız üzerinde eğlenceli vakit geçirmek için oynayabileceğiniz ücretsiz bir Android helikopter oyunu.
  • Helicopter Flight Simulator 3D

    Helicopter Flight Simulator 3D, helikopter sürerek size verilen görevleri yerine getirmeye çalışacağınız heyecanlı ve eğlenceli bir Android helikopter simülasyonu.
  • City Helicopter Game 3D

    City Helicopter Game 3D, helikopteri sürerek varış noktasına ulaşmanız gereken eğlenceli ve heyecanlı bir Android helikopter simülasyonu.
  • Helicopter Simulator: Warfare

    Helicopter Simulator: Warfare'da, toplamda 21 adet görevi tamamlayın ve gökyüzündeki düşmanlarınızı alt edin.
  • Taxi Sim APK

    Taxi Sim APK, Dünyanın en büyük şehirlerinde taksicilik yaptığınız simülasyon oyunu. Taksi simülatörü APK Android oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Wild Cheetah Sim 3D

    Wild Cheetah Sim 3D vahşi bir çitayı yönettiğiniz bir simülasyon oyunudur