Her Gune 1 Yemek

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
203 TOPLAM İNDİRME

Android için Her Güne 1 Yemek uygulaması Android telefonunuzda ve Android tabletinizde kullanabileceğiniz ücretsiz yemek tarifleri uygulamasıdır.

Android için Her Güne 1 Yemek uygulaması Android telefonunuzda ve Android tabletinizde kullanabileceğiniz ücretsiz yemek tarifleri uygulamasıdır.

www. hergune1yemek.com sitesinde bulunan yemek tariflerine artık Android cihazınızdan ulaşabileceksiniz. Sitedeki tüm pratik yemek tariflerini resimli olarak bulabileceğiniz bu uygulama sayesinde her gün ne yemek yapacağınızı düşünmeyeceksiniz. Uygulamayı Android cihazınızda açarak istediğiniz tarifi pişirebileceksiniz. Yemek yapmak artık hem daha kolay hem de zevkli hale gelecek.

Uygulamayı yükleyip çalıştırdığınızda üst kısımda “Ana Sayfa”, “Android”, “Hakkımda” ve “İletişim” bölümlerini göreceksiniz. Sağ üstteki ok simgesine tıklayarak kategorilere girebilirsiniz. Kategorilerden istediğiniz yemek tarifini seçerek pişirin. Kategorilere girmeden sadece yemek arayıp tarifi bulmak isterseniz bir yemek tarifi sayfasında iken sağ kısımda “Yemek Arama” bölümüne gelerek arama çubuğuna aramak istediğiniz yemeğin adını yazın ve ara butonuna tıklayın. Uygulamadaki yemekler hem kolay hem pratiktir. Resimli anlatımlar ve kolay ölçülerle zahmetsiz ve lezzetli yemekler pişireceksiniz. İlk sayfada sık sık güncellenen tarifleri ve tarihlere göre sıralanan yemek tariflerini görebilirsiniz. Her gün ayrı bir yemek pişirmek zevkli hale gelecek.

Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Snap Me Up

    Snap Me Up, sabahları selfie çekilmeden durmayan alarmı sayesinde güne eğlenceli ve mutlu başlayabilmenizi sağlayan bir Android alarm uygulaması.
  • Nefis Yemek

    Yemek tarifleri videolu anlatımla sunuluyor.
  • Yemek Evi

    Yemek Evi uygulamasında videolu ve resimli yemek tariflerini bulabilirsiniz.
  • Yemek Dedektifi

    Yemek Dedektifi uygulaması ile dilediğiniz restorandan yemek siparişi verebilirsiniz.
  • Yemek.com

    Yemek.com uygulamasında her damak tadına uygun binlerce videolu yemek tarifine ulaşabilirsiniz.
  • Bizim Tarifler

    Bizim Tarifler uygulamasında birbirinden lezzetli yemek tariflerini bulabilirsiniz.
  • Leziz Yemeklerim

    Leziz Yemeklerim uygulamasında birbirinden lezzetli yemek tariflerine kolayca ulaşabilirsiniz.
  • Yemek Tarifleri

    Yemek Tarifleri uygulamasını kullanarak aradığınız tarifleri anında bulabilirsiniz.