Heroes at War

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
62 MB DOSYA BOYUTU

Hayalinizdeki imparatorluğu kurarak aksiyon dolu ganimet savaşları yapacağınız eşsiz bir oyundur.

Kendi ülkenizi inşa ederek güçlü bir ordu kurabileceğiniz ve diğer ülkelerle savaşarak imparatorluğunuzu büyütebileceğiniz Heroes at War, mobil platformda strateji oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak hizmet veren sürükleyici bir oyundur.

Kaliteli grafikler ve ses efektleri ile donatılan bu oyunda amaç, hayalinizdeki imparatorlu kurarak büyük bir ülke inşa etmek ve çeşitli alanlarda üretim yaparak ekonomik dengeyi sağlayarak ülkenin gelişmesini sağlamaktır. Farklı askerlerden oluşan dev bir ordu kurmalı ve ülkenin güvenliğini sağlayarak düşman birliklerinin halkınıza zarar vermesini engellemelisiniz. Yeni yerler keşfederek ülke sınırlarınızı genişletebilir ve ganimet savaşları yaparak etrafınızdaki ülkelerden vergi alabilirsiniz. Sürükleyici bölümleri ve aksiyon dolu savaş sahneleri ile sıkılmadan oynayacağınız eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Kendi stratejilerinizi geliştirerek savaşlarda farklı yöntemler deneyebilir ve farklı saldırı taktiklerinden yararlanabilirsiniz. Farklı alanlarda üretim yaparak halkın ve askerlerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek her türlü gıda ve mühimmata ulaşabilirsiniz.

Android ve iOS sürümleri ile farklı platformlardan kolaylıkla erişebileceğiniz Heroes at War, 100 binden fazla oyuncu tarafından tercih edilen kaliteli bir yapım olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Heroes at War

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
369.8 MB DOSYA BOYUTU

Hayalinizdeki imparatorluğu kurarak aksiyon dolu ganimet savaşları yapacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android hem de iOS işletim sistemlerine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz Heroes at War, kendi imparatorluğunu kurarak dev bir ülke inşa edeceğiniz ve askeri, ekonomik, sosyal ve daha birçok farklı alanda gelişim göstereceğiniz sıra dışı bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve aksiyon dolu savaş sahneleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken, hayalinizdeki ülkeyi inşa ederek güçlü bir ordu kurmak ve çeşitli alanlarda ticarete atılarak ülkenin ekonomik dengesini düzeltmektir. Çeşitli görevleri yerine getirerek ihtiyacınız olan asker ve mühimmata sahip olabilirsiniz. Ayrıca savaşları kazanarak ganimet toplayabilir ve bu sayede yeni askeri birliklerin ve ülke için gerekli malzemelerin kilidini açabilirsiniz. Kendi savaş stratejilerinizi kurgulayarak nefes kesen ganimet savaşlar yapabilir ve yeni yerler fethederek ülke sınırlarını genişletebilirsiniz.

Mobil platformda strateji oyunları arasında bulunan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan Heroes at War, oldukça geniş bir oyuncu kitlesi tarafından tercih edilen bağımlılık yapıcı sürükleyici bir oyun olarak öne çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vikings at War

    Vikinglerin dünyasına adım atacağız.
  • Alliance at war

    Hayalinizdeki imparatorluğu kurarak aksiyon dolu ganimet savaşlarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Five Heroes: The King's War

    Rol dünyasına adım atacağız.
  • War and Peace: Civil War

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Guns'n'Glory Heroes

    Kendi krallığınızı kurarak işgalcilere karşı savaşacağınız eşsiz bir strateji oyunudur.
  • Braveland Heroes

    Düellolara katılacağız.
  • Casual Heroes

    Gerçek oyuncular ile arena savaşlarına katılacağız.
  • Gladiator Heroes Clash

    Gladyatör savaşlarına katılacağız.