Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Kendi imparatorluğunuzu yükseltmeye çalıştığınız bir oyun olan Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice, beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm bir rol yapma oyunudur. Hoş grafiklere ve gerçek zamanlı mücadelelere sahip olan oyunda keyifli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Yepyeni bir dünyada efsanevi oyun deneyimi sunan Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir rol yapma oyunudur. Maceranın ve aksiyonun bolca işlendiği oyunda birimlerinizi geliştiriyor ve binalarınızı yükseltiyorsunuz. Efsanevi görsellere de sahip olan oyunda geniş bir dünya üzerinde oyun deneyimi yaşıyorsunuz. Oyunda tek başınıza mücadele edebileceğiniz gibi diğer oyuncularla ittifak da kurabiliyorsunuz. Bu nedenle oldukça zevkli bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Klasik rol yapma oyunlarında olduğu gibi tepeden bir kamera ile oyun alanını takip ediyorsunuz. Bu nedenle yüksek aksiyon arayanların hayal kırıklığına uğrayabileceği bir oyun olduğunu da belirtmek gerekiyor. Ancak oyunun bir hayli zevkli olduğunu söylemeliyim. Eğer bu tarz bir oyun arayışındaysanız Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice'ı deneyebilirsiniz.

Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME

Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Gelişmiş grafiklere ve oyun sistemlerine sahip olan oyunda zevkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma/strateji oyunu arıyorsanız Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice tam size göre bir oyun. Oyunda kendi imparatorluğunuzu kuruyor ve diğer oyuncularla mücadele ediyorsunuz. Efsanevi karakterlere de sahip olan oyunda geniş bir oyun alanında oynuyorsunuz. Gerçek zamanlı mücadelelere de sahne olan oyunda tek başınıza ya da arkadaşlarınızla birlikte oynayabiliyorsunuz. Loncalar kurabileceğiniz oyunda zevkli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Rol yapma oyunundan daha çok strateji oyunlarına benzeyen Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice'da taktiksel becerilerinizi konuşturuyorsunuz.

Oyunda karakterlerinizi tepeden bir kamera ile takip ediyorsunuz. Bu nedenle yüksek oranda aksiyon arayanların hayal kırıklığına uğrayabileceği bir oyun olduğunu da söyleyebilirim. Ancak oyunun bir hayli zevkli olduğunu söylemeliyim. Eğer bu tarz bir oyun arayışındaysanız Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice'ı deneyebilirsiniz.

Heroes Odyssey - Era of Fire and Ice oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • A Dance of Fire and Ice

    A Dance of Fire and Ice, sahip olduğunuz dengeyi korurken yörüngenizdeki gezegenlere rehberlik edebileceğiniz müzikal bir oyundur.
  • Ice and Fire: Dawn Break

    Gerçek zamanlı aksiyon-RPG deneyimi yaşayacağız.
  • Era of Legends

    Era of Legends - Fantastik MMORPG mobil cihazınızda!
  • Myths: Born of Clay and Fire

    Tehlikeli deneylerin önüne geçebileceğiniz ve dünyayı kötü insanlardan koruyabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Rise of Empires: Ice and Fire

    Dünyanın her bir yanından gerçek zamanlı savaşlar yap.
  • Era of Arcania

    Gerçek oyuncular ile mücadele edeceğiz.
  • Party of Heroes

    Party of Heroes, Android cihazlarda oynayabileceğimiz, ücretsiz ve eğlenceli bir RPG.
  • Fire Emblem Heroes

    Fire Emblem Heroes, Nintendo'nun Android platformuna ücretsiz çıkardığı strateji rpg oyunu.