Heroes of Wow

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
17 MB DOSYA BOYUTU

Heroes of Wow, sihirli güçlere sahip karakterleri yönettiğiniz beceri oyunu.

Heroes of Wow, sihirli güçlere sahip sevimli karakterleri kontrol ettiğimiz eğlenceli bir mobil oyun. Boş zamanlarda, zamanın geçmek bilmediği durumlarda açıp oynadığınız süre boyunca keyif alacağınız bu yapımda amacınız sihirlerinizi ele geçirmeye çalışan şeytani güçlerden korunmak.

Hem iPhone hem de iPad’de rahat oynanış sunan beceri oyununda ormanın içerisinde tek gözlü kötü güçlere takılmadan mümkün olduğunca ilerlemeye çalışıyorsunuz. Oyunun başlarında sihirli güçlerinizi alıp barış içinde yaşadığınız dünyayı etkileri altına almak isteyen bu güçlerden kolaylıkla kaçabiliyorsunuz. Sabit durduklarından yanlarından sıyrılmanız kolay oluyor. Ancak biraz ilerleyince hareketlenmeye başlayıp sizi kıstırmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bu noktada refleksleriniz devreye giriyor.

Yüksek kalitede görsellerinin yanı sıra tek dokunuş kontrol sistemine sahip olmasıyla küçüklerin de keyif alarak oynayacağı oyunda yükseldikçe topladığınız puanlarla yeni karakterleri oyuna dahil edebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu bölümlerin ve renkli grafiklerin yer aldığı eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • WoW Legion Companion

    WoW Legion Companion mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz WoW yardımcı uygulamasıdır
  • Stack Heroes

    Stack Heroes, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğiniz ve temel olarak Tetris'i andıran bir beceri oyunu.
  • Company of Heroes Mobile

    Company of Heroes Mobile İndir: Ödüllü strateji oyunu Company of Heroes mobile çıktı! İkinci Dünya Savaşı'nda komutayı alın.
  • Planet of Heroes

    Planet of Heroes, League of Legends (LoL) benzeri çevrimiçi strateji oyunu.
  • Pixel Super Heroes

    Pixel Super Heroes, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde oynanabilecek bir beceri oyunu olarak karşımıza geliyor.
  • Doodle Jump DC Super Heroes

    Doodle Jump DC Super Heroes hem iPhone hem de iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebileceğiniz keyifli bir beceri oyunudur.
  • Heroes of Chaos

    Heroes of Chaos mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir MMORPG oyunudur