Hexo Brain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu

Hexo Brain, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli, sürükleyici ve eğlenceli bir bulmaca oyunıu olarak karşımıza çıkıyor. Beyninizi sınırlarına kadar zorlamanız gereken oyunda zevkli zamanlar geçirebiliyorsunuz.

Renkli atmosferi ve eşsiz oynanışıyla karşımıza çıkan Hexo Brain, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunudur. Mantıksal becerilerinizi sınayabileceğiniz oyunda birbirinden zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Kolay oynanışı ve sürükleyici atmosferiyle dikkat çeken oyunda altıgenlerden oluşan blokları uygun yerlerine koymanız gerekiyor. Akıllı bir oyun sergilemeniz gereken oyunda 90 zorlu bölüm yer alıyor. Benzersiz oyun modlarıyla da karşımıza çıkan oyunda işiniz oldukça zor. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda zaman sınırı olmadan oyunu bitirmeye çalışıyorsunuz. Rahatlatıcı müzikleriyle de harika bir atmosfer sunan Hexo Brain oyununu mutlaka denemelisiniz.

Hexo Brain oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Hexo Brain

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
244 MB DOSYA BOYUTU

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu

Hexo Brain, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Zevkli zamanlar geçirebileceğiniz bir mobil bulmaca oyunu olan Hexo Brain, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir oyundur. Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda mantıksal hamleler yaparak zorlu bulmacaları tamamlıyor ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışıyorsunuz. Son derece keyifli vakit geçirebileceğiniz oyunda becerilerinizi de sonuna kadar sınıyorsunuz. Benzersiz oyun modları ve renkli atmosferiyle karşımıza çıkan Hexo Brain, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim. Bu tarz oyunları seviyorsanız Hexo Brain tam size göre. Çocukların da beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm Hexo Brain oyununda altıgenlerden oluşan blokları uygun yerlerine koymanız gerekiyor. Akıllı bir oyun sergilemeniz gereken oyunda 90 zorlu bölüm yer alıyor. Rahatlatıcı müzikleriyle de harika bir atmosfer sunan Hexo Brain oyununu mutlaka denemelisiniz.

Hexo Brain oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • Brain Wash!

    Zorlu bir bulmaca oyunu
  • Brain Dots

    Brain Dots ile Android cihazlarınızda eğlenceli ve yaratıcı bir bulmaca oyunu deneyimi yakalayabilirsiniz.
  • Easy Game - Brain Test

    Zeka geliştiren farklı tarzda bulmaca oyunu
  • Brain Games

    Brain Games, ekrandaki karışık rakamları sırayla dizerek zorlu beyin jimnastiği yapacağınız ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Brain it on the truck!

    Brain it on the truck!, çizim yaparak ilerlediğiniz fizik tabanlı bulmaca oyunu.
  • Decipher: The Brain Game

    Uzay halkalarını sıralamanız gereken bir bulmaca oyunu.