Heybe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Heybe uygulamasıyla dosyalarınızı bulut depolama hesabınızda güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz.

Heybe uygulaması Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve dosyalarınızı güvenli bir şekilde bulut hesabınızda saklayabileceğiniz bir uygulama.

Kurumsal bir bulut depolama hizmeti olan Heybe, önemli dosyalarınızı güvenli bir ortamda depolayarak diğer cihazlarınızdan da senkronize bir şekilde kullanabilmenizi sağlıyor. Bilgisayarınızda veya harici depolama cihazlarınızda silinmesinden endişelendiğiniz dosyalarınızı güvenle saklayabileceğiniz ve hatta istediğiniz kişiyle paylaşabileceğiniz uygulamada dosyalarınızı klasörler içerisinde organize edebiliyorsunuz.

Kolay bir şekilde dosya yükleyebileceğiniz Heybe uygulamasında dosyalarınız için indirme, silme, paylaşma, paylaşım linki gönderme ve yeniden adlandırma gibi temel dosya seçenekleri de sunuluyor. Oldukça basit bir arayüze sahip olan Heybe uygulamasını ücretsiz olarak indirebilir, hem mobil cihazlarınızdan hem de web üzerinden dosyalarınıza erişim sağlayabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Heybe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
18 TOPLAM İNDİRME
16.4 MB DOSYA BOYUTU

Kurumsal verilerinizi güvenli bir şekilde saklamak için Heybe uygulamasını kullanabilirsiniz.

iOS işletim sistemli cihazlarınıza yükleyeceğiniz Heybe uygulaması ile kurumsal verilerinizi bulut ortamında saklayabilirsiniz.

AFAD tarafından geliştirilen Heybe uygulaması, kurumsal verilerinizi güvenli bir ortamda saklamanız için düşünülmüş. Mobil cihazlarınızdan da bulut depolama hesabınıza ulaşabileceğiniz Heybe uygulamasında, dosyalarınızı güvenli ve verimli bir şekilde senkronize edebilirsiniz.

Bulut hesabınızdaki dosyaları kurum çalışanları ve diğer kişilerle de paylaşma imkanı sunan Heybe uygulamasında, dosyalarınız üzerinde paylaş, paylaşım linki gönder, yeniden adlandır, sil ve indir gibi dosya seçeneklerini kullanabiliyorsunuz. Erişiminize açık olmayan dosyalar için istek gönderebilmenizin de mümkün olduğu Heybe uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza indirerek verilerinizi güvenli bir bulut depolama alanında saklayabilir ve güvenli bir şekilde paylaşabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Türksat Dosya

    Türksat Dosya uygulaması Türksat hesabınız ile kullanabileceğiniz bulut depolama hizmeti sunuyor.
  • Dijital Depo

    Türk Telekom Dijital Depo uygulamasıyla fotoğraflarınız, videolarınız, müzikleriniz, rehberiniz güvende.
  • Upthere Home

    Upthere Home uygulaması oldukça uygun fiyata aylık 100 GB depolama alanı sunuyor.
  • My Cloud Home

    My Cloud Home uygulamasıyla depolama aygıtlarınıza mobil cihazlarınızdan ulaşabilirsiniz.
  • Vestel Cloud

    Vestel Cloud uygulaması akıllı telefonlarınızdaki dosyalarınızı bulut ortamında güvenle saklamanızı sağlıyor.
  • Amazon Photos

    Fotoğraflarınızı yedeklemek ve dilediğiniz gibi düzenlemek için Amazon Photos uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Google One

    Google Drive'ın yerini alan yepyeni bulut depolama servisi
  • Daum Cloud

    Daum Cloud, 50 GB'lık ücretsiz depolama alanı birlikte Android cihazlarınız üzerinde tercih edebileceğiniz en iyi bulut depolama servislerinden bir tanesi.