Hidden Resort

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Eğlenceli gizli nesne sahnelerinde rol alarak kendi otelinizi işleteceğiniz eşsiz bir oyundur.

Gizli nesneleri bularak çeşitli ipuçlarına ulaşabileceğiniz ve otelleri restore ederek kendi tasarladığınız binaları inşa edeceğiniz Hidden Resort, mobil platformda klasik oyunlar arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve sürükleyici gizli nesne sahneleri ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim kazandıran bu oyunda yapmanız gereken, tatil köylerini ve 5 yıldızlı otelleri restore ederek turistlerin ilgisini çekmek ve kendi otelinizi işleterek para kazanmaktır.

Karmaşık objelerin yer aldığı ilginç mekanlarda dolaşarak gizli nesnelerin yerlerini bulmalı ve ihtiyacınız olan ipuçlarına ulaşmalısınız. Bu sayede tatil köyünüzü geliştirebilir ve maksimum turiste erişebilirsiniz.

Oyunda sürükleyici özelliğe sahip onlarca kayıp obje bölümü ve tatil köyünüzü geliştirmek için kullanabileceğiniz yüzlerce ipucu bulunmaktadır. Gizli nesneleri bularak puan toplamalı ve otelinize yeni alanlar inşa ederek turistlerin rahat etmelerini sağlamalısınız.

Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu topluluğu tarafından keyifle oynanan Hidden Resort, bağımlısı olacağınız kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Hidden Resort

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

Eğlenceli gizli nesne sahnelerinde rol alarak kendi otelinizi işleteceğiniz eşsiz bir oyundur.

Kayıp objelerin yerlerini tespit ederek çeşitli ipuçları toplayabileceğiniz ve kendi otelinizi işleterek yüzlerce turiste hizmet edeceğiniz Hidden Resort, Android ve İOS işletim sistemlerine sahip mobil cihazlardan kolaylıkla erişeceğiniz sürükleyici bir oyundur.

Kaliteli grafik tasarımı ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, zorlu bulmacalar çözerek ve gizli nesneleri bularak puan toplamaktır. Topladığınız puanları kullanarak otel ve tatil köylerini düzenleyerek kendi tasarladığınız yeni binalar inşa edebilirsiniz. Ayrıca turistlerin ilgisini çekecek farklı platformlar yapabilir ve iyi bir hizmet politikası izleyerek müşteri sayınızı artırabilirsiniz.

5 yıldızlı otelleri işleterek çevre düzenlemesi yapabilir ve seviye atlayarak farklı tatil alanları yapabilirsiniz.

Oyunda heyecan verici yüzlerce gizli nesnel sahnesi ve kayıp objeleri bulmak için faydalanacağınız sayısız ipucu yer almaktadır. Ayrıca otelleri ve tatil köylerini restore ederken kullanabileceğiniz birçok ürün ve malzeme bulunmaktadır.

Klasik oyunlar kategorisinde kendisine yer bulan ve yüz binlerce oyun tutkunu tarafından tercih edilen Hidden Resort, farklı platformlardan ücretsiz olarak ulaşacağınız sıra dışı bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hotel Story: Resort Simulation

    Kendi otelinizi kurarak farklı bölgelerden turistlere hizmet verebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • My Spa Resort

    Tatil köyünü yöneteceğiz.
  • Starside Celebrity Resort

    Ünlü bir tatil beldesi yaratacağız.
  • Hidden Objects-Nevertales: Hidden Doorway

    Esrarengiz olayları araştırabileceğiniz ve kayıp eşyaların izini sürebileceğiniz macera dolu bir oyundur.
  • NCIS: Hidden Crimes

    Olayları çözmeye çalışacağız.
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.
  • Mystery Manor: hidden objects

    Dedektif rolüne bürüneceğiz.
  • Hidden Expedition: Dawn of Prosperity

    Deprem araştırmaları yapabileceğiniz macera dolu bir oyun olarak göze çarpıyor.