Hill Climb Transport 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME

Hill Climb Transport 3D, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kamyonla yük taşıma oyunuları arasında.

Hill Climb Transport 3D, saf beceri isteyen yük taşıma oyunlarını oynamaktan keyif alıyorsanız Android telefon ve tabletinize indirip göz atmanız gerektiğini düşündüğüm bir yapım. Boyutuna göre harika görsellere sahip olan oyunda adında da anlayacağınız üzere kamyonunuza aldığınız yükleri dağ tepe demeden kusursuz bir şekilde taşımaya çalışıyorsunuz.

Hem telefon hem de tablette rahatlıkla oynanabilen yük taşıma oyununda farklı kamyonlarla zorlu hava koşullarında şehirden aldığınız yükü dağın eteklerine taşımaya çalışıyorsunuz. Yolunuz oldukça uzun olduğundan ve de yükler ağır olduğundan tahmin edeceğiniz üzere işiniz oldukça zor. Kar, yağmur, sis demeden kamyonunuza yüklenen varilleri, büyük kutuları, odunları taşırken gözünüzü yoldan hiç ayırmamanız gerekiyor. En ufak dalgınlığınızda kamyonunuz ters düz olabiliyor. Bu noktada “Son derece yavaş sürerek hedef noktaya ulaşabilirim.” düşüncesini ise kesinlikle silmeniz gerekiyor. Çünkü görevler süre bazlı ve her görevde verilen süre değişiklik gösteriyor. Kısacası dikkat edeceğiniz bir husus ta zaman.

Farklı kamyonlarla farklı yükler taşıyabildiğimiz oldukça zorlu bu yük taşıma oyununda amacınız yükünüzü zarar görmeyecek şekilde taşımak ve teslimatın yapılacağı noktaya hasarsız bir şekilde varmak. Bu iki unsuru eksiksiz olarak yaptığınız vakit puan kazanabiliyorsunuz. Tabii ki varış noktasına daha önce varırsanız ekstra puan kazanıyorsunuz. Puanlarınızı yeni kamyonları denemek veyahut mevcut yük kamyonunuzu geliştirmek için kullanabiliyorsunuz.

Oyunun kontrol sistemi ise oldukça basit tasarlanmış. Yük kamyonunuzu hareketlendirmek için sağ taraftaki, kontrol etmek için de sol taraftaki butonları kullanıyorsunuz. Sürüş keyfini doğrudan etkileyen direksiyon simidinin hassas yapıda olduğunu da eklemek isterim.

Erkan Calp

Hill Climb Transport 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME

Hill Climb Transport 3D, yük taşıma oyunları hoşunuza gidiyorsa iPhone ve iPad'inize kesinlikle indirmeniz gereken bir oyun.

Hill Climb Transport 3D, yük kamyonlarıyla sis, yağmur, kar demeden şehirden yüksek tepelere taşımacılık yaptığımız bir oyun. iPhone ve iPad’lerle uyumlu olan ve tablette olduğu kadar telefonda da rahatlıkla oynanabilen yük taşıma oyununda yükümüzün ağırlığı yetmezmiş gibi dar ve yüksek yerlerde ilerlemeye çalışıyoruz.

iOS cihazımıza ücretsiz indirip ufak boyutlu olmasıyla çok geçmeden oynamaya başlayabildiğimiz kamyonla yük taşıma oyununda amacımız yükümüzü hasar görmemiş şekilde belirtilen noktaya ulaştırmak ve de tabii ki kaza yapmamak. Görevimiz kulağa oldukça basit gelse de hem zorlu hava şartları hem de yolların yapısı işimizi oldukça zorlaştırıyor. Yollar tam bir kamyonun geçebileceği şekilde tasarlanmış ve en ufak hatayı kaldırmıyor. Yavaş ilerleyerek kaza yapmama ve yükü eksiksiz ulaştırma lüksümüz ise yok. Çünkü her görevde süre sınırlaması var ve puan kazanabilmemiz için süre sona ermeden belirtilen noktaya ulaşmamız gerekiyor.

Harika olmasa da göze hoş gelen görsellerle süslenen oyunda seçebildiğimiz birçok yük kamyonu mevcut. Kamyonların hepsi farklı şekillerde ve farklı yükler taşımak için tasarlanmış. Tabii ki ilk aşamada tek bir kamyonu sürebiliyoruz. Diğerlerini açabilmek için oyunda bir süre dolu dolu zaman geçirmemiz gerekiyor. Farklı kamyonlarla oynayabilmenin haricinde mevcut kullandığımız kamyonumuzun da özelliklerine dokunabiliyoruz.

Farklı kamera açılarıyla oynama seçeneği de sunan oyunda kamyonumuzun kontrolünü sağ ve sola yerleştirilmiş görünür butonlardan gerçekleştiriyoruz. Sol tarafa direksiyon simidi, sağ tarafa da fren / gaz pedalı konumlandırılmış. Kontrol sistemini ne yazık ki değiştirme şansına sahip değiliz.

Erkan Calp

Hill Climb Transport 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
45 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Hill Climb Transport 3D, Windows Phone cihazınızda oynayabileceğiniz en iyi görsellere, oynanışa sahip taşımacılık oyunu.

Hill Climb Transport 3D, Windows Phone platformunda hem görsel açıdan hem de oynanabilirlik açısından en kaliteli kamyonla yük taşıma oyunu. Windows Phone telefonumuza ücretsiz indirebildiğimiz ve de oldukça ufak boyutlu olan taşımacılık oyununda zorlu hava koşullarında kamyonumuzla şehirden yola çıkıyor, tepelere varıyoruz.

Farklı kamera açılarıyla sürüş keyfi yaşatan oyunda tonlarca ağırlığa sahip varilleri, kutuları, odunları düşürmeden istenilen yere taşımaya çalışıyoruz. Ancak işimiz oldukça zor. Yolumuz çok uzun (neredeyse hiç bitmeyecekmiş gibi gelebilir.) ve hava şartları çok kötü bütün bunlara ek olarak süre zaman sınırı var. Yük kamyonumuzla yol alırken hem yükümüzü düşürmememiz, hem kaza yapmamamız, hem de verilen süre içerisinde teslimatı gerçekleştirmemiz isteniyor.

Görevleri bizden istenilen şekilde tamamlayarak ilerlememiz gereken oyunda hep aynı kamyonları sürmüyoruz. Seçebildiğimiz çok sayıda kamyon var ve en güzeli de bölümleri geçerek kazandığımız paralarla yani ücretsiz olarak açabiliyoruz. Ayrıca mevcut kullandığımız kamyonumuzu upgrade etme şansı sunuluyor ki görevleri daha rahat tamamlamak adına yeni kamyon almak yerine bu seçeneğini seçmenizi öneririm.

Windows Phone’da da eşi benzeri zor bulunacak bir oyun olduğunu düşündüğüm Hill Climb Transport 3D, kamyon oyunlarını oynamaktan keyif alan herkesin denemesi gereken bir yapım. Hala ücretsiz iken indirin derim.

Hill Climb Transport 3D Özellikleri:

  • Kaliteli görseller (Yollar ve kamyonların görünümü gerçekten harika.)
  • Farklı kamera açılarıyla sürüş keyfi
  • Alışması zaman almayan kontroller
  • Ücretsiz oynanış
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hill Climb Race 3D 4x4

    Hill Climb Race 3D 4x4, ortalama özelliklere sahip olan bir arazi aracı simülasyonu.
  • Euro Truck 4x4 Snow Hill Climb

    Euro Truck 4x4 Snow Hill Climb mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Bus Hill Climb 16

    Bus Hill Climb 16, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir tür otobüs simülasyon oyunudur.
  • Hill Climb Prison Police Bus

    Hill Climb Prison Police Bus mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir otobüs oyunudur
  • Farm Hill Climb Horse

    Farm Hill Climb Horse oyunu sayesinde Android cihazlarınızdan at arabasıyla ürünleri kasabanıza taşıyabilirsiniz.
  • San Andreas Hill Climb Police

    San Andreas Hill Climb Police polis arabası kullandığınız bir mobil oyundur
  • Construction Crane Hill Climb

    Construction Crane Hill Climb, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir kepçe operatörü simülasyonudur.
  • Winter Hill Climb Truck Racing

    Winter Hill Climb Truck Racing'te kamyonumuza ve traktörümüze yüklenen yükleri varış noktasına ulaştırmaya çalışıyoruz.