Hills of Steel 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

Dünyanın her yerinden oyuncularla online tank savaşı.

Onlarca parçadan tankını oluştur, arkadaşlarınla oyna ve 3v3 PVP aksiyonunda arenanın hakimi ol. Farklı taktikler dene ve kazan. Bir tank seç ve savaşa katıl!

Makineli tüfekler, toplar, napalm bombası, şok tabancaları, mitralyözler, plazma topları ve çok daha fazlası var. Oyun tarzına en uygun silahları seç. Müttefik oyuncularla tepelere tırmanın ve rakipleri yok edin.

Battle Royale modunda düşman savaş araçlarını yen veya en son ayakta kalan ol. Göğüs göğüse savaşmak isteyenler için tüfekler, teknoloji manyakları için lazerler ve uzun mesafe suikastçileri için nişancı taretleri de var.

Güçlü özel becerilere sahip birçok tankın kilidini açın ve yükseltin. Hills of Steel 2 dünyasının yıldızı olmak için skor tablolarının saflarını parçalayın. Tanklarını özelleştir ve savaş meydanını domine et, hemen ücretsiz oyna!

Ömer Dursun

Hills of Steel 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Dünyanın her yerinden oyuncularla online tank savaşı.

Onlarca parçadan tankını oluştur, arkadaşlarınla oyna ve PVP aksiyonunda arenanın hakimi ol. Tanklarını üst seviyeye getir. Silahını güçlendir. Tank Kahramanları ol. Hazır mısın?

Battle Royale modunda düşman savaş araçlarını yen veya en son ayakta kalan ol. Göğüs göğüse savaşmak isteyenler için tüfekler, teknoloji manyakları için lazerler ve uzun mesafe suikastçileri için nişancı taretleri var. Artık sadece tank yükseltmeleri değil, oyunun ilk bölümünde erişilemeyen yetenekler ve bonuslar da mevcut. Her seviye ayrıntılı ve iyi dengelenmiş. Eski versiyon tanklar en üst düzey askeri ekipmana dönüştü.

Ağır araçlarla sürüşü ve atış yapmayı seviyorsan, işte aradığın oyun: Tanklarını özelleştir ve savaş meydanını domine et, hemen ücretsiz oyna!

Ömer Dursun

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hills of Steel APK

    Hills of Steel APK Android telefon kullanıcılarının favori tank savaş oyunlarından. Mobilde en çok indirilip oynanan online tank oyunu ücretsiz!
  • Ape Of Steel 2

    Ape Of Steel 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Hills of Glory 3D

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz gerçekçi grafiklerle donatılmış savaş oyunu.
  • Steel Rage

    Savaşçı arabalarınızı seçin ve aksiyona başlayın.
  • Dragon Hills 2

    Ejderhalara binip her şeyi yok ediyorsunuz.
  • Storm of Steel: Tank Commander

    Storm of Steel: Tank Commander, Android işletim sistemi kullanan akıllı cihazlar üzerinde deneyimleyebileceğiniz bir tür aksiyon oyunudur.
  • Wings of Steel

    Aksiyon yüklü hava muharebe oyunu
  • Steel And Flesh

    Ortaçağda nefes kesen savaşlar yaparak kendi imparatorluğunuzu kurabileceğiniz eşsiz bir oyundur.